Saskia-Hollebeek-765-2.jpg

Zwangerschap

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Daarom is het mooi om deze bijzondere tijd vast te leggen. Een perfecte shoot vindt plaats tussen de 30ste en 36ste week van de zwangerschap. In deze periode is de buik mooi rond en komt goed tot zijn recht op de foto's. 

Mobiele fotostudio

Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag bij jou aan huis om de mooiste fine art portretten te fotograferen, in de buurt van Breda en Tilburg. Ik neem alles mee wat ik nodig heb voor een volwaardige fotostudio. Je hoeft niet gauw bang te zijn dat jouw woonkamer te klein is, ik ben creatief ingesteld en daarnaast houd ik van een uitdaging! Mocht je twijfelen over je ruimte, neem dan contact met mij op, ik heb altijd nog passende oplossingen klaar liggen.

Outdoor of andere locaties

Ben je niet zo van de fotostudio? We kunnen ook foto's maken in de mooie natuur of in een mooie stad. En een toffe locatie welke kan worden gehuurd is natuurlijk ook een optie. 

De keuze is aan jou!

Mijn Werkwijze

Wanneer je een aanvraag doet om een fotoshoot te boeken, zal ik altijd even telefonisch contact met je opnemen. Ik vind het fijn om even kennis met je te kunnen maken en je wensen te horen. Daarna kunnen we een datum prikken voor jullie gekozen fotoshoot. 

 

Nu staat jullie fotoshoot gepland en kunnen jullie fijn aftellen naar dit bijzondere moment. Om jezelf voor te bereiden kun je, als je dat leuk vind, op Pinterest wat ideeën op gaan doen. Dit geldt overigens niet voor een Day in the Life shoot, want dan volg ik natuurlijk een deel van jullie dag.


Na de fotoshoot kun je binnen +/- 7 werkdagen je foto’s bekijken op jouw afgeschermde online omgeving (tenzij anders vermeld bij de tarieven). Afhankelijk van jouw gekozen pakket mag je nu het aantal foto’s gaan uitkiezen.
Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je foto’s af te laten drukken. In dezelfde mail zal een link staan waar je je foto’s ook kunt bestellen. Van een afdruk tot wanddecoratie. Je foto’s zullen hier 6 maanden op beschikbaar zijn. Daarna wordt het album automatisch verwijderd.

Bekijk hier de prijs

Portfolio