SHF-1001-12.jpg

Zakelijke fotografie

Je bent op zoek naar een fotograaf voor je bedrijf? Super leuk dat je mij hebt gevonden. Ik help je graag met o.a. zakelijke portretten, zakelijke gelegenheden of beeldmateriaal voor bijvoorbeeld de website.

 

Hoe ga ik te werk?

Als eerst plannen we samen een zoomcall in. Tijdens deze zoomcall bespreken we de fotoshoot die je wenst. Vervolgens plannen we de fotoshoot in.

Ik kom met mijn fotografie uitrusting naar de locatie die we hebben besproken en ga vervolgens op in mijn passie, het maken van mooie beelden.

Zodra ik thuis ben na de fotoshoot, ga ik de foto’s uploaden en bewerken. Het maken van de selectie en het bewerken van de foto's nemen ongeveer 7 werkdagen in beslag, tenzij anders besproken. Wanneer de foto's klaar zijn, zal je deze in je brievenbus op een USB stick ontvangen.

Wat zijn mijn tarieven voor zakelijke fotografie?​

Ik maak van elke zakelijke opdracht een offerte op maat, omdat ik graag iets maak wat echt bij jou en je bedrijf past. Dat moet bij jou en je bedrijf passen zowel in beeld als in de tijd van de fotografie en de hoeveelheid foto's die jullie graag zouden willen ontvangen. Om dit te kunnen realiseren hanteer ik een uurtarief van €170 excl. btw. Wat wordt berekent voor deze prijs? De tijd dat ik daadwerkelijk aan het fotograferen ben en de nabewerking worden los berekent met het uurtarief. Met dit tarief mag je je foto's gebruiken zonder extra licentiekosten, auteursrechten blijven van Simone Haneveer Fotografie. Wil je gebruik maken van mijn mobiele fotostudio? De opbouwkosten voor de mobiele fotostudio bedraagt €42,50 excl. btw. Reiskosten zijn €0,30 per km. vanaf mijn woonadres.


Wil je graag een offerte op maat of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op of plan een kennismakingsgesprek in.

Portfolio