Reviews

Heb jij een fotoshoot bij mij gehad? Dan vind ik het heel leuk als je voor mij een review achter wilt laten. Klik op de pijl om direct naar het formulier te gaan.

Simone is bij mij thuis geweest om daar foto's te maken cq nemen. Het was een gezellige foto sessie, leuk gebabbeld en onderwijl ging ze met haar camera aan de slag.
Je voelt je goed op je gemak en ik moet zeggen... Hoe ideaal is het als ze bij je thuis komt. In je eigen vertrouwde omgeving, ik ben helemaal happy. En de foto's zijn super gaaf geworden.
Dank je wel Simone

Simone Schenkelaars

Simone koos een leuke setting voor het maken van zakelijke foto's op het Chasseveld in Breda. Ze stelt je snel op je gemak en zorgt veel variatie in achtergrond en poses. Ik zal haar zeker weer benaderen bij de volgende fotoshoot.

Marc Janssen

Leuke fotoshoot gehad. Heel relaxed. De foto's zijn erg mooi geworden.

Sandra de Jong

Ik heb bij Simone 3x een fotoshoot gedaan, een zwangerschapsshoot, newbornshoot en toen mijn zoontje een maand of 9 was. Dit waren alle 3 verschillende fotoshoots maar met alle resultaten erg tevreden! Snelle levering en goed contact.

Anouschka Holten - van Blitterswijk

Simone heeft mijn dochter en haar vriendinnen in een ontspannen setting mooi op de foto gezet.
Het valt niet mee om pubermeiden tevreden te laten zijn over hun foto, maar dat is Simone gelukt😄

Diana Braspenning

Dank je wel Simone voor de super leuke dag! Je hebt me kei mooi op de foto gezet en je wist snel de spanning van mijn gezicht af te halen. Je hebt goede ideeën en ik was blij dat je me mee naar buiten nam want toen kreeg je me helemaal los. Je bent erg professioneel en levert mooi en ook snel goed werk af. Nogmaals super bedankt ben onwijs blij met het resultaat wat ik gelijk in kan zetten! Een aanrader ben je!!

Ilona

Wil je mij feedback geven?

Ik zou het heel fijn vinden als je je feedback wilt geven aan mij. Je kan mij feedback geven door via het onderstaande formulier.

Alvast enorm bedankt!

Wat vond je er van?

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle