Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen is soms best lastig met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Telefoonnummer: 06-38217350

KVK: 72212454

Recensies

Door Simone een zwangerschapsshoot en newbornshoot laten doen. Beide zo anders maar zo leuk! Fijn dat ze aan huis komt voor de newborn, lekker rustig voor de baby. Al heel snel krijg je de foto's en wat voor foto's! Dankjewel Simone :)

Anouschka

Simone koos een leuke setting voor het maken van zakelijke foto's op het Chasseveld in Breda. Ze stelt je snel op je gemak en zorgt veel variatie in achtergrond en poses. Ik zal haar zeker weer benaderen bij de volgende fotoshoot.

Marc Janssen

Een super fijne shoot gedaan in het floraliapark in Oosterhout. Simone bied goede service en ik zou haar bij iedereen aanbevelen! Ze kon mijn kindjes goed sturen en na 20 min al klaar. Prachtig resultaat.

Suzanne

Simone heeft onze zwangerschap op een prachtige manier vastgelegd in de Oisterwijkse bossen. Ze draagt daarbij zelf ideeën aan, maar heeft ook veel ruimte gegeven voor onze wensen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Malou

Simone heeft mijn dochter en haar vriendinnen in een ontspannen setting mooi op de foto gezet.
Het valt niet mee om pubermeiden tevreden te laten zijn over hun foto, maar dat is Simone gelukt😄

Diana Braspenning

Dank je wel Simone voor de super leuke dag! Je hebt me kei mooi op de foto gezet en je wist snel de spanning van mijn gezicht af te halen. Je hebt goede ideeën en ik was blij dat je me mee naar buiten nam want toen kreeg je me helemaal los. Je bent erg professioneel en levert mooi en ook snel goed werk af. Nogmaals super bedankt ben onwijs blij met het resultaat wat ik gelijk in kan zetten! Een aanrader ben je!!

Ilona

Ondanks dat mijn dochter ziek was en we met 25 minuten de shoot moesten afkappen, hele mooie foto's ontvangen! Had dit niet verwacht! In korte tijd hele mooie foto's kunnen maken! Ben super tevreden!

Kim

Er zijn door Simone mooie foto's van ons gemaakt op een mooie locatie in Oosterhout!

Edith

Wil je mij feedback geven?

Ik zou het heel fijn vinden als je je feedback wilt geven aan mij. Je kan mij feedback geven door via het onderstaande formulier.

Alvast enorm bedankt!

Geef ons feedback
Wat vond je er van?