Zwangerschapsfotoshoot in Tilburg

Bijgewerkt: apr 23De komst van jullie (eerste) kindje is een hele bijzondere gebeurtenis. Iets wat je niet overnieuw kunt doen. Om deze bijzondere periode, de groei van jullie kindje in de buik, te kunnen herinneren is het mooi om een zwangerschapsshoot te doen.


Samen of alleen

Het maken van deze bijzondere herinnering kan je natuurlijk alleen doen, maar samen met je partner is natuurlijk ook mogelijk. Uiteindelijk is het voor jullie allebei een hele bijzondere periode, die de boeken in mag. Zo besloot ook dit lieve stel samen deze zwangerschapsfotoshoot te doen. Maar hier en daar een foto van de dame alleen, dat was ook wel heel erg leuk!

Wanneer is het tijd voor een zwangerschapsshoot?

De kunst van het plannen van een zwangerschapsshoot is natuurlijk dat je je nog zo lekker mogelijk in je vel zit. Daarom hou ik tussen de 33 en de 36 weken aan. Het is voor iedereen anders, hoe een zwangerschap verloopt. Ik heb ook al eens met 28 weken een zwangerschapsfotoshoot gedaan, omdat deze vrouw het zwaar had. Dat is dus ook geen enkel probleem. Ik wil het voor jou zo comfortabel mogelijk maken.


Hoelang moet een zwangerschapsfotoshoot duren?

Dat is natuurlijk lastig te zeggen. Als eerst is het belangrijk dat je aangeeft als het niet meer gaat. We moeten toch naar wat mooie plekjes lopen (als je kiest voor een buitenshoot) en wat poses aannemen. Dit kan soms wat zwaar zijn.

Je kunt kiezen voor een fotoshoot van ongeveer een uur, dan ben je sneller klaar. Maar je kunt ook een fotoshoot van anderhalf uur kiezen, zodat we rustig de tijd hebben en je ook even op adem kunt komen. Het is maar net wat je zelf prettig vind.


Wil je ook graag jullie zwangerschap herinneren op deze mooie manier? Dan lijkt het me leuk om kennis met jou/jullie te maken!