Wat is een Mini Foto Sessie?De ene fotograaf noemt het mini foto sessies, de andere minifotoshoots. De definitie van deze fotoshoots is uiteindelijk hetzelfde. In dit artikel vertel ik je wat een mini foto sessie is, wat het inhoud en wat je er aan hebt.


Een mini foto sessie, wat is dat nu?

De naam 'Mini Foto Sessie' zegt het natuurlijk al. Het zijn korte fotoshoots die ongeveer tussen 15 en 30 minuten duren. De fotoshoots zijn goedkoper dan de regulier aangeboden fotoshoots maar de inhoud is dan ook vaak anders.

Meestal krijg je bij mini foto sessies of ook minishoots genoemd minder foto's dan bij een reguliere shoot. Het aantal verschilt erg per fotograaf. Soms is er ook een mogelijkheid om foto's bij te bestellen tegen betaling.


Vaste locatie

Wat je ook vaak ziet is dat de mini foto sessies over het algemeen op één vaste plek en op een vaste datum worden gehouden. Dat betekend dus dat dit exclusieve fotoshoots zijn voor die prijs en alleen dan kunnen worden afgenomen. Ook is dus de locatie bij de meeste fotografen van te voren al bepaalt. Sommige fotografen huren een toffe locatie of hebben een eigen studio waarin ze deze mini foto sessies doen. Maar ook vaak worden bossen en parken gebruikt voor deze mini fotosessies.


Unieke kans voor leuke foto's

Omdat de tarieven vaak een stuk lager liggen en de fotografen echt stunten met deze fotoshoots is dit natuurlijk een unieke kans om weer eens wat foto's te laten maken bij een fotograaf. Vaak is dit ook leuk om te doen als een cadeautje voor iemand. Ook zijn er mini foto sessies gerelateerd aan een thema, zoals vaderdag of moederdag. Valentijnsdag, Halloween enzovoorts.

Mini foto sessies 29 augustus bij Simone Haneveer Fotografie

Nu je weet wat zo'n mini foto sessie inhoud, kan ik je ook vertellen dat er bij mij ook weer een mini foto sessie ochtend in de planning staat. En wel op 29 augustus! Ik heb hiervoor een mooie locatie bij Breda uitgekozen met heide. Ik hoop dat dit dan al mooi in bloei zal staan. Dat zou namelijk heel tof zijn voor de foto's!


De ins voor mijn mini foto sessies zijn:

» 2 personen zijn incl. (kom je met meer dan 2 personen op de foto? €10 p.p. extra)

» Mooie locatie bij Breda met heide (definitieve locatie krijg je met je boeking in je mail)

» De mini foto sessies duren maximaal 20 minuten

» 3 foto's naar keuze in je online gallery (bij bestellen is mogelijk)


Voor deze mini foto sessie betaal je 49 euro!


Wil jij er graag bij zijn? Stuur dan een mail naar hallo@simonehaneveer.nl of meld je aan via deze pagina.

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie