Wat is een fotoshoot waard?Iedereen heeft een andere portemonnee, iedereen heeft andere redenen en wensen voor een fotoshoot. Maar toch komen de mensen vaak met een mooie en bijzondere reden bij mij terecht. Dat vind ik natuurlijk super tof! Sommige momenten kun je soms beter door een fotograaf laten vastleggen. Maar wat is je fotoshoot waard? Ik zal het je in deze blog uitleggen.


Bijzondere momenten

Wat zou voor jou een bijzonder moment zijn? De liefde? Je (eerste) zwangerschap of het hele gezin bij elkaar? Er zijn talloze momenten een fotoshoot waard. En sommige momenten kun je zelf moeilijker vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een Day in the Life. Zelf mis je juist de gewone momenten. Een fotograaf zal deze momenten juist weer opmerken en vastleggen.


Kwaliteit door uit handen te geven

Daarnaast kies je bij een fotograaf natuurlijk voor kwaliteit. Deze persoon heeft kennis van wat hij doet en al ervaring. Het voordeel is dat hij/zij dus andere dingen zal zien dan jij. Zo zal een fotograaf ook mooie plekjes weten en hoe je kunt poseren bijvoorbeeld.

Wat ook fijn is, is dat je zelf niet hoeft na te bewerken. Dat doet de fotograaf ook nog voor je en bij de meeste kun je ook de foto's laten afdrukken. Dat scheelt jou een hoop gedoe.


Elke fotograaf heeft zijn specialismen

Wat jouw bijzondere moment ook is, overal is een fotograaf voor. Sommige fotografen richten zich op bruidsfotografie of newborn fotografie. Dat zijn onder andere bijzondere momenten die worden vast gelegd. Je hebt gezinsfotografen en fotografen die zich op verschillende shoots richten. Voor ieder wat wils, ook in de stijl van de fotografie.

Dan zijn er ook fotografen die alleen maar in een studio fotograferen of alleen buiten. Maar er zijn ook fotografen die dit allebei doen. Zoek voor jezelf goed uit wat je graag zou willen en welke fotograaf goed voelt voor je. Wanneer je dat weet, verhoog je de waarde van de fotoshoot voor jezelf.


Kennis maken

Maak ook gerust even kennis met je fotograaf. Wil je graag kennis met mij maken? Dat kan! Stuur mij even een berichtje en dan spreken we snel iets af.

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie