Waarom ben ik dit bedrijf gestart?

Na een hoop artikelen over hele toffe fotoshoots, ga ik vandaag je iets persoonlijks vertellen. Ik deel je mijn verhaal achter mijn bedrijf. Ik ben namelijk niet zomaar eventjes een bedrijf gestart.Afstand tot de arbeidsmarkt

Hoewel je het waarschijnlijk niet meteen zou zeggen als je mij ziet, heb ik een afstand tot te arbeidsmarkt. Ik heb een Wajong-uitkering en eigenlijk is deze hele situatie bijna onmogelijk om een reguliere baan aan te nemen. Wanneer bedrijven je willen aannemen, kunnen ze via het UWV subsidie krijgen. Voor het geval dat ik uitval, kunnen ze een vergoeding krijgen, zodat ze mij gewoon kunnen doorbetalen. Het klinkt allemaal ideaal, maar dat is het niet. Er wordt je niet echt een eerlijke kans geboden of ze (bedrijven) schrikken al meteen wanneer je het over een Wajong-uitkering hebt.


Ik wil gewoon graag werken!

Na zo vaak de deur te worden gewezen, na een halfjaar niet meer mogen blijven, was ik eigenlijk wel klaar met de arbeidsmarkt. Een eerlijke kans geven bestaat niet, maar ik kon altijd nog mezelf een kans geven. Ik ging na waarin ik mezelf maar ook andere blij kon maken, waar ik eventueel mijn eigen bedrijf van kon maken. Daar groeide uiteindelijk Simone Haneveer Fotografie uit. Als ik geen baan kan krijgen, dan maak ik hem zelf wel :).


Flexibel

De grote voordelen voor mij aan mijn eigen bedrijf zijn dat het zo flexibel is. Ik kan zelf mijn uren indelen en zelf bepalen hoe lang ik ergens aan werk achter elkaar. Daarnaast kan ik toch nog mijn beloftes van de klant gewoon waarborgen. Iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Ik weet hoe vervelend teleurstellingen kunnen zijn, daarom wil ik ze graag voorkomen.


Creativiteit

Naast dat ik me nu flexibel kan op stellen en dit voor mij beter werkt, ben ik ook creatief bezig. Ik heb al honderd hobby's gehad, maar fotografie is mijn langst aanhoudende hobby en nu zelfs mijn werk! Ik krijg ontzettend veel energie van het fotograferen van mensen, de fantastische reacties er op geven mij nog eens een extra boost. En elke boost die ik weer krijgt geeft me een soort powergevoel van een Duracell konijn. Kortom, ik heb mijn plekje wel gevonden. Het plekje waar ik echt gelukkig van word. Ik hoop dat ik dat geluk met jou mag gaan delen.


P.S.: Eind deze maand bestaat Simone Haneveer Fotografie gewoon alweer 1 jaar!

#fotograafbreda #fotograaftilburg #fotograafdongen #fotograafoosterhout #fotografie #portretfotograaf

48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie