Twee jaar Simone Haneveer Fotografie, hoera!!

Bijgewerkt: 8 jul 2020


Foto door Aisa Joosten


Wow, het is gewoon alweer (bijna officieel) 2 jaar geleden dat ik mij inschreef bij de KvK. Voor mij was dat een mega bijzonder en spannend moment. Al denk ik dat dat zeker voor iedereen zo is die zich inschrijft bij de KvK. Voor mij zou dit mijn enige inkomstenbron zijn, wat het extra spannend maakte. Een echte sprong in het diepe dus.


Hoe kijk ik terug op het afgelopen jaar?

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar waarin ik echt op zoek was naar waar ik mezelf goed bij voelde. Ik had totaal geen rust in mijn kont. Hierdoor probeerde ik veel verschillende soorten fotografie uit en was ik echt op een soort ontdekkingstocht. Na die hele ontdekkingstocht, kwam ik er ongeveer een maand geleden achter dat ik het beste voel bij waar Simone Haneveer Fotografie ooit begon. Ik begon met fotoshoots buiten. Maar besloot na ongeveer een jaar alleen nog maar binnen te fotograferen. Inmiddels heb ik gekozen voor deze mooie combinatie. Dit maakt me tevens ook nog eens veelzijdig.

Ook heb ik echt een aanbod gecreëerd waar ik echt heel erg blij van wordt. Ik heb mijn favoriete fotoshoots terug gebracht in mijn aanbod.


Plannen voor het komende jaar

Je leven valt moeilijk te plannen natuurlijk. Zo hadden we geen van allen de coronacrisis in onze agenda staan. Want laten we eerlijk zijn: dit gaf voor ons allemaal een dreun op het werk. Ja, ook zeker bij mij. En daar voel ik nog steeds de na-weeën van. Ik hoop dat we allemaal weer wat meer vertrouwen krijgen om dingen te gaan ondernemen. Dat we als ondernemer er goed uitkomen.

Ook heb ik besloten een baan naast mijn fotografie te gaan zoeken. Hoewel het in deze tijd het niet makkelijk gaat, heb ik er wel alle vertrouwen in. Mijn fotografie kan uiteraard buiten mijn toekomstige werktijden gewoon worden gedaan. Ik kijk dan ook erg uit naar deze afwisseling in mijn werk.


Nieuwe minishoot

Ondanks dat ik het dit jaar niet vier met een toffe actie, zal ik wel na de zomervakantie weer een dag organiseren met hele leuke minishoots. De plannen staan al op papier, nu de uitwerking nog. Zodra het zover is, horen jullie uiteraard meer van mij. Ook zal ik de naam 'minishoot' onderhanden gaan nemen. Ik vind de naam niet zo fijn op de één of andere manier. Maar ook dat komt helemaal goed.


En nu is het tijd voor een gebakje! Cheers!15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie