Portretten van de Fotofair (2019)

Afgelopen weekend was het weer de Fotofair in Hilvarenbeek. Heerlijk om de hoek voor mij natuurlijk. En ondanks dat was ik er nog nooit eerder geweest. Eens moet de eerste keer zijn, dus samen met mijn vader, hobbyfotograaf, ging ik afgelopen zondag op pad.


De eerste indruk

De Fotofair is echt voor iedereen geschikt. Zowel voor professionele fotografen als hobbyisten. Er is ontzettend veel te doen én te zien. Er zijn talloze stands waar je nieuwe lenzen en andere apparatuur kunt uitproberen en aanschaffen. Maar ook veel workshops en lezingen. Ik woonde een lezing bij over Portretfotografie met een lensbaby. Ik zal de technische informatie achterwegen laten, maar het was enorm inspirerend. Nooit er aan gedacht om mijn eigen lensbaby hier eens voor in te zetten. Dat moet ik maar eens gaan proberen!


Swipe naar links

Modellen in overvloed!

Op elk veld waren er modellen te zien en te fotograferen. Hier hoefde je overigens niet nog eens apart te betalen. Ook waren er dierenmodellen aanwezig, want er was een hondenshow waar je ook hele toffe actiefoto's kon maken. Zelf vind ik dieren echt super tof, maar mensen voor mijn camera is wel mijn voorkeur. Dus ik heb een aantal portretten kunnen schieten.


Swipe naar links

Een eigen portret

Heb je er wel eens over nagedacht om zelf eens voor de lens te staan? Je hoeft alleen maar jezelf te zijn (in tegenstelling tot deze leuke en uitdagende figuranten). Boek dan nu een fotoshoot en ik zal de mooiste kant van jezelf naar boven halen!

#fotoshoot #fotofair #portretfotograaf #portretfotografie #fotograaf #portret #portretten #modellen

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie