Moeder-en-dochter fotoshoot in Tilburg


Een fotoshoot voor je verjaardag als cadeau krijgen is natuurlijk een enorme verrassing. De vriendin van deze klant wist haar maar al te goed te verrassen met een fotoshoot, samen met haar moeder.


De locatie was wel een dingetje

Een goede locatie zoeken, het gaat niet altijd gemakkelijk af. Het is soms even aftasten waar je de klant blij mee krijgt. Uiteindelijk kwam naar boven dat ze houd van herfstkleuren en dat dit prima in haar interieur past. Daar wist ik wel raad op! Het Wandelbos in Tilburg is echt prachtig, maar in de herfst haast magisch mooi. Dat was een heel erg goed idee, bleek wel tijdens de fotoshoot.


Een speciale band

Ik vind het dus fantastisch om mensen met zo'n bijzonder sterke band te mogen fotograferen. Het plezier spatte er dan ook enorm van af. Ook ik kon soms mijn lach niet inhouden. En zei nog dat ik wel hou van die Brabantse gezelligheid. Bleek dat het import-Brabanders zijn! Nou, ze zijn in elk geval heel goed geïntegreerd.

1,5 uur aan beeldmateriaal

Deze klant had een fotoshoot van 1,5 uur. Een van mijn meest afgenomen pakketten. En ik begrijp wel waarom. Je krijgt namelijk écht een hele beleving. We hebben uitgebreid de tijd om de mooiste foto's te maken. De keerzijde voor mij is dat ik bij deze fotoshoot zo'n 600+ foto's had om uit te zoeken. Poeh, dat was best een werkje. Maar ik beken: ik vind het he-le-maal niet erg!


Moeder-en-dochter fotoshoot

Niks is zo tof als samen met je moeder een fotoshoot te doen. Als moeder en dochter hebben jullie absoluut een andere band dan met je vriendinnen of met je vader. Denk jij er ook over om een moeder-en-dochter fotoshoot te gaan doen? Laten we dan even samen kennis maken en de ideeën bespreken.

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie