Mobiele fotostudio in Breda


Geloof jij dat ik deze foto bij haar thuis heb gemaakt in een (hele) kleine woonkamer? Neem maar van mij aan dat dat zo is! Ik ben in bezit van 2 fotostudio's, waardoor ik makkelijk kan inspelen op de ruimte die er is. Zo heb ik een grote van 3 meter breed en een kleintje van 1,5 meter breed. Ik ben dus altijd voorbereid op elke ruimte voor een toffe shoot.


Laag hangende lampen

Het is nogal eens improviseren natuurlijk. Het is immer een woonkamer waarin geleefd wordt. Soms loop ik wel eens (letterlijk) tegen de lamp op. Dat is niet altijd zo handig, maar dit zal je niet terugvinden in mijn resultaten. Ik stel me flexibel op, dus dat betekend ook dat ik me soms in moeilijke bochten moet wringen.


Uitdagend

Daarnaast is het natuurlijk altijd weer spannend in wat voor uitdaging ik weer terecht kom. En gek genoeg, ik kom er altijd weer aan uit. We schuiven met een paar meubels om wat meer ruimte te maken en vervolgens zet ik de fotostudio op. Jij kan je dan in die tijd (+/- 10 minuten) nog even snel klaar maken of de laatste puntjes op de 'i' zetten van je make-up.


Alles bij de hand

Het grote voordeel voor jou is dat je alles bij de hand hebt. Je make-up, kleding maar je bent ook in je eigen fijne omgeving. Op deze plek voel je je thuis en ben je sneller op je gemak. Natuurlijk is het spannend als er een fotograaf over de vloer komt, maar ik hoop dat ik je op deze manier een beetje spanning van je kan wegnemen.


Lijkt je dat ook wel wat, een fotostudio aan huis? Neem gerust contact met me op of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie