Mini foto sessie in BredaAfgelopen 29 augustus zou het zover zijn, de Mini Foto Sessies. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als het in het water zou vallen. Gelukkig kon ik en mijn klanten deze dag nog verplaatsen naar een andere dag. Zo konden we de mini foto sessies nog even een herkansing geven. En wat voor één?! Door de vele regen stond de heide er écht op zijn mooist bij. Dat maakt mij dan weer een intens gelukkig mens. Hoe paarser, hoe beter natuurlijk.


Sorry, wat is een Mini Foto Sessie?

Ik kan me voorstellen dat je misschien (nog) niet weet wat een mini foto sessie is. Er zijn verschillende vormen van en elke fotograaf heeft zijn of haar aanpak. Daarover heb ik nog uitgebreid een blog geschreven. Deze kun je hier lezen. Maar bij mij houd dit in dat deze sessies op een vaste dag plaats vinden en ik werk met tijdsblokken. Deze tijdsblokken kun je reserveren. Het is dus niet zo dat je op de bonnefooi langs kunt komen. De tijdsblokken waar ik deze keer mee werkte waren maximaal 20 minuten. Ideaal voor kinderen ook!

Galderse Heide in Breda als locatie

Zo had ik ook bij deze mini foto sessies een vaste locatie. Dat was de Galderse Heide in Breda. Een prachtige plek met een mooi veld met heide. Uiteraard spreken de foto's voor zich 😉.

Doordat deze plek niet al te groot is, is deze ideaal voor mini foto sessies. In elk geval is deze plek bij mij absoluut een favoriet!


Nieuwe mini foto sessie?

Op dit moment is er nog geen nieuwe dag geplant voor mini foto sessies. Maar dit kan zomaar zover zijn. Houd daarom dan ook mijn social media kanalen in de gaten, daar ben je als eerst op de hoogte van deze leuke dagen.

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie