Mijn plannen voor de zomerDe zomervakantie is hier in het zuiden inmiddels begonnen en dat merk je dan toch wel. Je hoort de mensen nog wat langer 's avonds in de tuin zitten. Met het mooie weer gaat de barbecue aan. Heerlijk deze gezelligheid! Hoewel ik nu geen zomervakantie heb, heb ik wel degelijk leuke plannen. Wat mijn plannen zijn lees je in deze blog.


Mini foto sessies

Aller eerst geef ik je graag de primeur dat op zaterdag 29 augustus weer mini foto sessies gepland! Ik hoop heel erg dat dan de heide mooi in bloei staat, want dat wordt de locatie voor deze mini sessies. De tijden worden nog later bekend gemaakt. Hoewel hier in Brabant de zomervakantie net voorbij is, is het wel leuk om te weten. De voorbereidingen zijn namelijk al in volle gang!


Dagje varen

Ook heb ik in de agenda staan om een dagje met vrienden te gaan varen in de Biesbosch. Super gezellig natuurlijk. We nemen dat lekker wat hapjes en drankjes mee. Hopelijk zit het weer mee!


Genieten van de nieuwe tuin

Op instagram in mijn stories heb ik er meermaals over verteld. Twee weken terug werd dan eindelijk onze tuin aangelegd. Dat is echt prachtig geworden. Maar afgelopen week was het niet echt weer om buiten te zitten. Dus hopelijk heb ik deze week meer geluk ;-) .


Onze trouwdag vieren

Natuurlijk willen we onze trouwdag ook niet overslaan. Toevallig valt dat samen met de mini foto sessies. Maar dat is niet erg. We gaan samen uit eten en ik denk dat dat traditioneel op onze trouwlocatie zal zijn!


Onze vakantie hebben we pas na de zomervakantie gepland. Dus wij moeten nog even wachten. Dat betekend wel dat ik de hele zomer beschikbaar ben voor leuke fotoshoots!


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie