Mijn 6 favoriete foto's van 2020

We zijn allemaal het jaar aan het afsluiten op dit moment. Het leek me leuk om het jaar af te sluiten met mijn favoriete gemaakte foto's van dit jaar, 2020. Dus laten we maar gauw beginnen!


Een bijzondere zwangerschapsshoot

Deze foto is mij ontzettend dierbaar. Één van mijn beste vriendinnen staat hier met haar lieve man op, nog in verwachting van hun eerste kindje. Inmiddels is ze bevallen van een prachtig meisje. Ik vond het zó bijzonder dat ik hun zwangerschapsshoot heb mogen doen, dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Dit is dan ook wel écht mijn favoriete foto uit de hele fotoshoot.


Moeder-en-dochter liefde

Dit was echt een geweldig leuk stel. Moeder en dochter, lachen en gieren deden deze twee tijdens de fotoshoot. Hoewel mams het in het begin wat spannend vond, ging ze toch vrij gemakkelijk op de foto.

Voor mij was dit wederom een bijzondere fotoshoot. Dit stel was heel erg open en daardoor kon ik hun bijzondere band goed vastleggen.


Shooten in de heide

Eind augustus had ik een dag ingepland voor mini foto sessies bij de heide. Deze dag zelf viel letterlijk in het water, maar in overleg met de klanten kon ik de fotoshoots verplaatsen naar een andere dag. En dat was eigenlijk niet zo erg ook. Want door de regen was de heide nog mooier paars geworden.

Dit lieve mannetje is al vaak voor mijn lens verschenen. Het begon allemaal toen hij nog in de buik zat van zijn mama, een newborn fotoshoot en een sitter shoot toen hij kon zitten. Super leuk om ze dan weer terug te zien. Hij was alweer zo groot! En hij deed het super.


Alle pannetjes worden nat...

Deze fotoshoot was mijn meest uitdagende shoot van het hele jaar. Toen ik in de auto stapte was het (nog) droog. Maar hoe dichter ik bij de locatie kwam, hoe donkerder de lucht werd en ik regendruppels op mijn autoruit zag vallen...

Deze leuke neven en nichten kwamen van ver. Oss, Nijmegen en Etten-leur. Maar de fotoshoot was voor hun oma, die in Breda woont. Met hun zoektocht naar een fotograaf in de omgeving van Breda kwamen ze bij mij uit. Enorm tof dat ze zo'n afstand voor mij wilden afleggen en dus al vroeg uit de veren waren.

Maar goed, die regen dus. Daar heb ik een heel blogartikel over geschreven. En juist doordat deze fotoshoot zo uitdagend was, ben ik net zo blij met het resultaat als de mensen op de foto.


Een beetje fine art

Bij deze leuke gezellig meid kwam ik aan huis voor fine art fotografie. Het was moeilijk om een keuze te maken wat nou echt mijn favoriet uit de fotoshoot was. Maar ik denk dat dat deze foto is.

Helaas heb ik door de maatregelen niet meer fine art fotoshoots kunnen doen. Maar ik hoop dat ik in 2021 daar veel meer van mag gaan maken!


Nieuwe plek ontdekt

Toen ik een kennismakingsgesprek had voor deze fotoshoot waren we er snel aan uit wat de fotoshoot locatie moest zijn. De Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel. Echter had ik hier alleen aan de andere kant geshoot. Maar wat was ik blij met deze fantastische plek! Deze kant van de Loonse en Drunense duinen heeft enorm veel veelzijdigheid, met heide, bos en een hele hoop zand.

Het was een heerlijke ontspannen fotoshoot met een prachtig laagstaande oktober-zon. Deze foto is wel een van mijn favoriete door de leuke interactie in de foto met de kleine op de arm. Hij deed het trouwens ook goed!Ik hoop dat ik eind 2021 weer zo'n leuke recap mag schrijven. Erg leuk om even de foto's in te duiken en terug te kijken naar wat ik allemaal heb gemaakt.


Wil jij graag in 2021 een fotoshoot boeken? Vraag dan eerst een gratis kennismakingsgesprek aan, dan kunnen we jouw fotoshoot uitgebreid bespreken en kennis maken met elkaar.

40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie