Jouw fotoshoot is coronaproof | Alle info op een rij

Bijgewerkt: 7 dagen geledenAangepast op: 19-11-2020


Een fotoshoot, kan dat nog? Één van de veel gestelde vragen van de afgelopen tijd. Geheel begrijpelijk, want de huidige situatie roept natuurlijk ook gewoon vragen op. Ik heb besloten alles in dit blogartikel te verwerken (en bij te houden bij nieuwe maatregelen), zodat de informatie duidelijk en up-to-date blijft.


Geen handen schudden

Inmiddels is dit nu wel geïntegreerd in ons systeem, toch hoort dit wel thuis in dit lijstje met maatregelen die ik hanteer tijdens mijn fotoshoots. We schudden misschien geen handen, maar ik ben nog altijd net zo blij dat je er bent!


Tussentijds bekijken we niet de foto's die ik heb genomen

Voor covid-19 liet ik tussentijds wat foto's zien welke ik had genomen. Maar omdat we dan niet meer de 1,5 meter regel kunnen behouden, heb ik besloten niet meer tussentijds de foto's te laten zien. Elk voordeel heeft ook zo zijn nadeel: voor jou is het één grote verrassing!


Maximaal 4 personen of iedereen uit hetzelfde huishouden

Ook zit er helaas op dit moment een maximum aantal personen verbonden aan een fotoshoot. Dit geldt ook voor fotoshoots buiten. Komen jullie niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je maar met max. 4 personen komen op een buitenlocatie. Binnen geldt een maximum aantal van 3 mensen of één huishouden.

Komen jullie uit één huishouden? Dan is er geen beperking. Laat kijkers en gezelschap alsjeblieft thuis.


Welke fotoshoots kunnen nog wel doorgaan met de huidige maatregelen?

- Portretten tot 4 personen

- Duo/couple fotoshoot mits jullie uit hetzelfde huishouden komen

- Fine art portretten

- Gezinsfotoshoot tot 4 personen of uit hetzelfde uithouden

- Zwangerschapsfotoshoot

- Day in the Life mits er geen buitenstaanders van het gezin erbij zijn

- 2-in-1 portretten


1,5 meter, ook tijdens de fotoshoot

Wanneer je niet uit één huishouden komt, zullen we ook tijdens de shoot rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Ik zal me voor, tijdens en na de fotoshoot houden aan de anderhalve meter regel.


Mondkapje

Voor nu hoef jij geen mondkapje te dragen. Wel draag ik bij fotoshoots aan huis een mondkapje.


Niet fit of ziek?

Ben je verkouden, grieperig, koorts of snotterig? Dan stel ik het op prijs als je mij een berichtje stuurt zodat we de fotoshoot kostenloos kunnen verzetten. Merk ik het voor of tijdens de fotoshoot op dat één van ons zich niet lekker voelt, mag ik de fotoshoot per direct afbreken.


Geboekt maar voelt het niet oké?

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je een fotoshoot hebt geboekt een tijd terug. Wanneer het voor jou niet prettig voelt om de fotoshoot te laten doorgaan, kun je de fotoshoot annuleren tot 48 uur van te voren volgens mijn Algemene Voorwaarden.
Heb je toch een vraag over je fotoshoot in deze tijd? Schroom niet mij even te bellen of te mailen. Ik denk graag met je mee en probeer jouw herinnering ook in deze tijd vast te leggen.

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle