In welk seizoen ik het liefst fotografeer en waarom

Elk seizoen heeft zijn charmes, laten we dat voorop stellen. Maar natuurlijk heb ik zoals ieder ander ook mijn favorieten die er echt uit springen. Of er nu sneeuw ligt of het hoog zomer is, dat hangt niet af van een mooie foto.


Lente

De lente is voor mij wel erg populair. Sowieso heeft iedereen dan weer zin in een fotoshoot vanwege het zonnetje die zie veel vaker laat zien. Al regent het op het moment dat ik dit schrijf. Toch heeft de lente wel mijn voorkeur. De bomen krijgen weer blad, mooie vrolijke kleuren komen weer naar boven en ik hou van de stapelwolken en blauwe lucht als combinatie. Lekker Hollands dus!
Herfst

Mijn tweede absolute favoriet is de herfst. Tegenwoordig hebben we veel geluk met een voornamelijk zonnig najaar. Dat in combinatie met die prachtige verschillende kleuren in het bos maken mij zo blij. Mijn hart maakt dan echt even een sprongetje.
Maar wat als je foto's wilt laten maken in de winter of zomer?

Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Sterker nog, foto's kun je elke dag maken. Alleen bij regen zal ik je fotoshoot in overleg met jou verplaatsen naar een beter moment. Of je kan ook kiezen voor een binnenlocatie. Nu hoor ik je denken 'Binnen?! Jij fotografeert toch alleen buiten?'. Daar heb je bijna helemaal gelijk in. Ik ben echt een liefhebber van foto's buiten. Maar soms leent het weer zich er niet voor om buiten foto's te maken of zijn wellicht jouw wensen anders. Dat kan natuurlijk ook. Ik heb een aantal mooie binnenlocaties voor je geselecteerd.


Wil je nou meer weten over de binnen- of buitenlocaties? Hier lees je meer informatie hierover!


#fotografie #fotograaf #gezinsfotograaf #kinderfotograaf #portretfotograaf #lente #herfst #fotoshoot

13 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle