Hoera, Simone Haneveer Fotografie 1 jaar!


Een jaar geleden stond ik daar, bij de Kamer van Koophandel. Wat vond ik dat toch (weer) spannend. Hoewel het eigenlijk alleen maar papierwerk is, was het voor mij wel een bijzonder moment. Ik denk dat het voor veel ondernemers ook wel een spannend moment is en ik ben van mening om zoveel mogelijk leuke dingen in het leven te vieren. Ben je benieuwd naar waarom het voor mij precies zo bijzonder is, dan raad ik je aan dit artikel nog even te lezen.


Jaar met veel veranderingen

Het afgelopen jaar bestond uit veel veranderingen. Ik had eerst een giga aanbod. Maar inmiddels heb ik ontdekt waar mijn hart écht ligt en heb ik een aanbod waar je U tegen zegt. Ik ben zo blij en enthousiast dat ik, ondanks de moeilijke momenten, mijn weg hierin heb gevonden.

Ik begon natuurlijk met heel veel verschillende fotoshoots. Ik bood bijna alles aan. Inmiddels heb ik gefilterd in wat ik echt mooi en waardevol vind.


Nieuw aanbod

Het nieuwe aanbod staat dan ook al eventjes online. Ik richt me nu veel meer op portretfotografie. Dat kan alleen zijn, maar ook met je geliefde, broer(s) of zus(sen), je moeder of vader, je dochter of zoon, je vriendinnen. Eigenlijk hoor je het zo al gelijk, met al deze mensen heb je een mooie band. Een hechte band. Door mijn eigen levenservaring weet ik hoe fijn het is zulke sterke banden te hebben. Deze moet je koesteren. Door middel van een fotoshoot heb je dus altijd een blijvende herinnering.


Maar niet alleen dat is er veranderd. Ik had bedrijfsfotografie wel in mijn aanbod zitten, maar als je via de homepage bent gekomen, heb je een hele mooie uitstraling gezien. Ik richt mij nu ook echt op zakelijke fotografie. Dit ga ik beetje bij beetje meer uitbreiden. Op dit moment heb ik voor september een LinkedIn Mini Shoot staan. Meer daar over lees je in dit artikel. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je door middel van fotografie je verhaal kunt vertellen. Contentfotografie zal je dus ook bij mij terug gaan vinden! Ben jij zelf ondernemer en heb je een ander idee? Laat het mij gerust weten!


Geen kortingen maar mini shoots

Ook stap ik af van de kortingsacties. Ik vind het veel leuker om door middel van mini shoots een ander tijdelijk aanbod te kunnen aanbieden. Dit zijn dus unieke fotoshoots die in een bepaalde periode of op bepaalde dagen te boeken zijn. Hiervoor gelden dan hele fijne tarieven. Als je benieuwd bent naar zulke mini shoots, volg mij dan zeker op Facebook en/of Instagram. Daar deel ik altijd wanneer er weer een nieuwe mini shoot in aantocht is!


Kortom, een hoop mooie en leuke veranderingen voor een super mooi aanbod voor jullie. Wil je graag een fotoshoot boeken? Als je vandaag (31 juli 2019) een fotoshoot boekt krijg je - voor het laatst - 10 euro korting* op je fotoshoot!


*Niet geldig op reeds geboekte fotoshoots, zakelijke fotoshoots, mini shoots en in combinatie met andere kortingen of kortingsbonnen.

#jarig #simonehaneveerfotografie #portretfotograaf #portretfotografie #zakelijkefotografie #bedrijfsfotograaf

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie