Hoe kun jij je voorbereiden op een fotoshoot?Hoera, je hebt je fotoshoot geboekt! Maar nu? Ik krijg heel vaak de vraag of en hoe mijn klanten zich kunnen voorbereiden op een fotoshoot. Dat kan gelukkig en ik ga je vertellen hoe je dat kunt doen. Uiteindelijk wil jij natuurlijk je perfecte fotoshoot en daar help ik je dan ook graag bij. Lees gauw verder voor handige tips om jouw fotoshoot tot een fijne ervaring te laten leiden.


Comfort

Het klinkt wellicht vanzelf sprekend, toch is dat het niet altijd. Maar je comfortabel voelen is natuurlijk heel erg belangrijk. Als jij je comfortabel voelt, straal je dat ook uit op de foto. Dat is voor mij ook de reden dat ik bij jou aan huis kom voor een fotoshoot. Jouw huis waar jij je comfortabel voelt. Daarnaast kun je door middel van muziek of geur ook zorgen dat je je comfortabel voelt. Zet je favoriete muziek al ruim van te voren op, zo kom je in een vrolijke stemming en ontspan je. Daarnaast houden sommige mensen van geurkaarsen of bijvoorbeeld wierrook. Wellicht is er een geur wat voor jou vertrouwd voelt. Zorg dat deze geur dan ook al een tijdje aanwezig is in jouw woonkamer, om je alvast prettig te voelen in je eigen omgeving.


De juiste kleding

Ook is het belangrijk te letten op kleding. In welke kleding voel jij je super goed? Trek dat uit de kast en doe dat aan voor je fotoshoot. Wanneer je namelijk iets draagt waarin jij je helemaal lekker voelt, straal je dat ook weer uit op de foto.


Inspiratie op doen

Hoewel ik altijd met verschillende ideeën naar een fotoshoot toe ga, kan het wel zo zijn dat jij zelf ook bepaalde wensen hebt. Tijdens elke fotoshoot krijg je de kans om met je eigen ideeën te komen. Ik zal dan ter plekken bepalen of deze ideeën ook uitvoerbaar zijn.

Vind je het leuk om mee te denken over je fotoshoot en wil je wat inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest of Instagram en zoek in de categorie waarin jij je fotoshoot hebt. Je komt tientallen ideeën tegen die je op weg kunnen helpen naar jouw perfecte fotoshoot.


#portret #portretfotograaf #fotograafbreda #fotograaftilburg #fotograafdongen #fotograafoosterhout #kinderportret #dierbaar #herinneringenmaken

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie