Het moment dat je je beseft wat je allemaal voor de klant doetIk zeg het vaak, ik ga door het vuur voor mijn klant. Niet wetende dat ik dat ook écht doe. Ja, ik doe er echt alles aan om een fotoshoot te laten slagen. Maar dat ik daarbij mezelf vergeet, dat was ik - no joke - even vergeten. Als fotograaf zet ik mezelf niet op 1, maar op de 3e plek.


Weer aan de slag na lockdown

3 maanden, wat zeg ik, bijna 4 maanden lag ik stil qua fotoshoots. Dat de eerste wintermaanden rustiger zijn, is normaal. Maar dit was heel erg stil. En dan komt die keer dat je weer een eerste shoot hebt. Ik schrok er gewoon van dat ik zenuwachtig was. Diep van binnen weet ik dat het helemaal niet nodig is. Maar ik maakte me druk om dingen, waar ik me druk om kon maken bij mijn eerste shoots (bijna) 3 jaar geleden. Het voelde alsof het weer helemaal nieuw was. Alsof ik het nog nooit had gedaan.


Wat nou als ik te laat ben? Wat nou als ik mijn auto niet kwijt kan? Wat als ik niet dezelfde vibe kan vinden? Het spookte allemaal door mijn hoofd toen ik in de auto stapte. Toen ik bijna bij de locatie was, werd ik rustiger. Ik was - uiteraard - ruim op tijd. En natuurlijk kon ik ook mijn auto kwijt. Die vibe? Ik moest even opwarmen, maar toen ging mijn motor weer aan.


In de auto kwam een besef

Na de fotoshoot zei ik de blije klanten gedag. Hun hadden, zoals ik van ze mocht aannemen, een fijne beleving gehad. Iets wat voor mij 3 jaar lang allemaal normaal was, besefte ik mij nu ineens dat wat ik doe niet normaal is. Ik ga vol voor mijn klant. Ik pas me ter plekke aan in weer en wind. Ik loop kilometers voor de mooiste plekjes door mul zand, blub en struiken. Ik kruip desnoods over de grond voor ze om maar het mooiste plaatje te creëren. Werkelijk doe ik álles om maar een mooi beeld te maken. Voor mij is vrijwel niks te gek of te veel gevraagd. Wat ik wil is dat we allebei blij zijn met het resultaat. En vooral dat jij, als klant, een fijne ervaring hebt. Dat je iets hebt, waar je heel graag en heel lang op terug wilt kijken.


Een onbetaalbare ervaring

Dat is wat je bij mij krijgt. Dat is precies wat ik graag voor je wil maken. Creëren. Iets waar je nu en later met een lach op je gezicht op terug zal kijken. Met je kinderen, je partner, je vriendinnen, je familie of wie er dan ook maar bij was. En dat je het kunt delen met je dierbaren. Dat het bij je aan de muur mag hangen of mag pronken in een mooi album. Zodat jij die ervaring en herinnering koestert.

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie