Gezinsshoot op een zandvlakte

Een locatie moet het er over het algemeen niet toe doen. Maar ik ben een fotograaf met perfectionisme, dus een mooie locatie is voor mij wel belangrijk. Mijn locaties heb ik dan ook zorgvuldig uitgezocht. Zo kijk ik of we voldoende kunnen varriëren op de plek waar we gaan shooten en of het ook geschikt is. Ook afhankelijk wat voor shoot je gaat doen, zijn sommige locaties minder geschikt. Een siertuin zou ik bijvoorbeeld sneller bij een loveshoot gebruiken dan bij een gezinsshoot. Een gezinsshoot is in een bosgebied of op een zandvlakte eigenlijk altijd geslaagd. Daarom laat ik je deze week weer wat zien van een shoot op een zandvlakte in Teteringen.Eerst even ontspannen


Toen ik aan kwam rijden, was het gezin er al eventjes. Ze hadden er gelijk een dagje uit van gemaakt. Dat vind ik dus zo leuk aan de (meeste) locaties die ik op mijn lijstje heb staan. Je kunt je er namelijk best een tijdje goed vermaken. Bijvoorbeeld door een heerlijke wandeling te maken of de kinderen lekker met het zand te laten spelen. Wij hebben misschien geen strand, maar wel hele leuke zandvlaktes!Ontspannen shooten


Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat is niet altijd makkelijk wanneer er een vreemde met een camera voor je neus staat. Ik herken dat helaas maar al te goed. Ook ik moet altijd even wennen aan de nieuwe persoon. Zelf maak ik altijd meteen even een praatje met de klanten die voor de shoot komen. Tijdens dit praatje ben ik natuurlijk benieuwd naar wie ze zijn, maar ik vraag ook naar hun (specifieke) wensen voor tijdens de fotoshoot.Tussen het gesprek door wandelen we alvast naar een mooi plekje om te beginnen met de eerste foto's. De eerste foto's zijn altijd het spannendste, maar dat is helemaal niet erg. We hebben de tijd! Dit gezin kwam gelukkig snel los en resulteerde tot leuke en spontane foto's. De kleine (grote ;-) ) meid klom zo in alle bomen. Ik zal het haar niet zo gauw nadoen, laat ik het maar bij foto's maken houden, haha!Gezinsshoot boeken?


Zie je dat ook wel zitten, zo'n gezinsshoot? Neem dan nu contact met mij op. Het voorjaar en de zomer zijn namelijk erg populair, dus op tijd reserveren is wel aan te raden!

23 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle