Fotoshoot in draagdoek

Een aantal weken geleden, toen het ook zulk prachtig weer was als vandaag (maandag 8 april), kreeg ik een mailtje met de vraag of ik ook een draagdoekenfotoshoot kon doen. Hoewel ik die vraag nooit eerder heb gehad, ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Zo ook deze!
Het begon met een prachtige dag

Natuurlijk helpt het als het prachtig weer is. En dat was het ook zeker die dag. Het was wat later op de middag met een mooi zacht zonnetje. Heerlijk weer en lekker zonder jas! De fotoshoot vond plaats in de bossen bij Oisterwijk. Een prachtig gebied kan ik je inmiddels vertellen! Al was ik wel een beetje verdwaald, want mijn navigatie herkende het punt niet, haha! Gelukkig wees mijn klant mij die dag nog even de weg :)
Ziek meisje

Toen we wilde beginnen aan de fotoshoot merkten we al snel dat de kleine meid (ik noem geen namen i.v.m. privacy) niet helemaal lekker was. Ik laat me niet gauw afpoeieren en heb er het beste van gemaakt. Ze wilde eigenlijk alleen maar bij mama zijn en dat kwam gelukkig dan ook goed uit! Het was namelijk vooral de bedoeling om foto’s in draagdoek te maken.
Draagdoekenshoot

Zo’n draagdoekenshoot zit natuurlijk niet standaard in mijn aanbod, maar voor zulke leuke uitdagingen en projectjes sta ik zeer zeker open. Bij mij zullen ze vallen onder gezinsshoot. Wil je ook een fotoshoot met je kindje in een draagdoek? Dat kan dus ook zeker bij mij!

12 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle