Fotoshoot in de binnenstad van Breda - Unieke locatie!

Bijgewerkt: 5 okt 2020

Bij een fotoshoot in de buitenlucht wordt al gauw gedacht aan een mooie locatie in de natuur. Vaak een mooi bosgebied of een mooi aangelegd park. Toch zijn er ook genoeg andere plekken buiten die geschikt zijn als een mooie fotolocatie, waar je toch niet meteen aan zal denken.


Iets anders dan de natuur

We zijn niet allemaal erge natuurliefhebbers, hoewel het altijd prachtig staat op een foto. Toch is het ook eens leuk om juist voor wat anders te kiezen. Zo ben ik tijdens het bestaan van Simone Haneveer Fotografie al twee keer naar de binnenstad van Breda geweest voor een fotoshoot. En gek genoeg verrassen de resultaten mij steeds weer!


(klik op de pijltjes om alle foto's te bekijken)


De binnenstad van Breda

De Bredase binnenstad is prachtig met zijn mooie steegjes en oude pandjes, het begijnhof en bij het Spanjaardsgat. Maar vergeet ook zeker het Kasteelplein niet. Allemaal stuk voor stuk mooie plekjes waar je misschien niet meteen aan zal denken voor een fotoshoot.


Wat anders dan anders

Ik hou er van om wel eens wat anders te doen dan anders. Daar word ik blij en creatief van. Ik krijg er nieuwe inspiratie van en de resultaten zijn dan helemaal een verrassing. Zo ben ik ook wel eens benieuwd naar een industriële omgeving.


Waar zou jij graag eens willen shooten?


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie