Fotoboekje: Winter Wonderland

Het is alweer bijna twee weken geleden toen de wereld veranderde in een mooi Winter Wonderland. Normaal ben ik niet zo heel erg van het winterse weer, wat kou en vocht ik voor mij persoonlijk minder prettig (i.v.m. fibromyalgie). Toch wilde ik dit jaar ZO GRAAG sneeuw. En dat kreeg ik ook! Tot maar liefst 2x aan toe. Mijn geluk kon niet op. Bij de eerste keer sneeuw had ik geen shoots in de planning. Ik ben er dus lekker zelf op uit getrokken met camera om foto's te maken. Het leek me leuk om nog even het mooie winterse landschap en details aan jullie te laten zien. En jullie er ook van de overtuigen dat foto's laten maken in de winter écht heel erg leuk is! Kijken jullie mee naar mijn nieuwe fotoboekje?


Zo zie je maar dat je je helemaal niet hoeft te weerhouden van een fotoshoot in de winter. Met of zonder sneeuw trouwens. Het is aan mij om er iets moois van te maken, niet waar? En ik zeg je heel eerlijk; elk seizoen heeft zijn charmes. Probeer het gewoon eens!


Heb jij ook zo genoten van de mooie winterse dagen of hoeft dat voor jou niet?

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie