Fine Art portret in Breda

Bijgewerkt: apr 23


Een beetje 'kunst' aan je muur van de kinderen? Of van jezelf en je geliefde? Fine Art is daar perfect voor. Als je googled naar fine art, dan zijn de manieren van fine art fotografie oneindig. Ieder pakt het weer net anders aan. Fine art staat voor artistieke fotografie. Iets waar mijn hart ook zeker sneller van gaat kloppen.


Meer Fine Art

Op mijn doelenlijst voor 2021 staat dan ook bijna bovenaan dat ik meer van dit soort fotoshoots wil gaan doen. Hierin wil ik ook nog meer mijn creatieve brein op los laten gaan. Zo wil ik bijvoorbeeld gebruik gaan maken van (persoonlijke) props. Juist iets wat voor jou belangrijk is. Misschien is dat je eerste knuffel, een foto van je overgrootouders of een boek. Ik wil graag de persoonlijke touch hierbij gebruiken. Overigens is dit natuurlijk geen must, een mooie fine art foto kan natuurlijk ook zonder props!In jouw comfortabele omgeving

Vaak moet je voor een fine art portret de deur uit. Je gaat dan naar een (grote) fotostudio. Ik pak dit anders aan. Ik kom met mijn mobiele fotostudio bij jou aan huis en ik tover je woonkamer om tot een échte fotostudio. Doordat jij op je vertrouwde plek bent, voel je je een stuk sneller op je gemak. En geloof mij, dat zie je echt terug in de foto's!


Ik wil een Fine Art fotoshoot!

Super leuk dat je interesse hebt in deze fotoshoot. Bij elke fotoshoot plan ik van te voren een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze kun je zelf aanvragen, of ik neem contact met je op je wanneer je een reservering hebt gemaakt.