Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen

Bijgewerkt: 5 okt 2020


Vanwege een huwelijksjubileum van hun (schoon-)ouders werd ik gevraagd om voor deze feestelijke gelegenheid een familie fotoshoot te doen. Na onze sparsessie werd besloten dat deze fotoshoot plaats zou vinden in de Loonse en Drunense duinen. Een prachtige en veelzijdige plek, ideaal voor fotoshoots als deze. We hadden zelfs het geluk dat de heide nog in bloei staat. Daar ben ik altijd fan van in foto's!


Knijpen met die ogen

Het was prachtig weer, maar wel vroeg in de ochtend. De zon stond dus, door de tijd van het jaar, nog laag. Dat zorgde soms wel voor wat dichtgeknepen ogen. Gelukkig wist ik met mijn trucjes net de ogen open te krijgen voor de foto's. Helemaal voorkomen doe je dat niet op zo'n mooie openvlakte als dit. Gelukkig liegen de resultaten er niet om, de fotoshoot was geslaagd!

Foto voor aan de muur

Het belangrijkste doel was gelukkig ook behaald. Er moest een foto uitkomen die ook op de muur terecht zou komen. Gelukkig ga ik altijd met deze instelling op pad. Niets is zo leuk als jouw foto staat (of hangt) te shinen in een woonkamer. Via mij kun je namelijk snel en gemakkelijk je foto afdrukken of (luxe) wanddecoratie bestellen. Deze afdrukken worden gedrukt bij de Fuji drukkerij, hier in Nederland. Vandaar dat de foto's ook snel binnen zijn.Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie