Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen kan best lastig zijn met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Of bel naar: 06-38217350

Abonneer!

Een super geslaagde Mini Dreumes shoot!

Inmiddels is het alweer een tijd geleden, maar ik had nog wat andere blogartikelen klaar staan. Nu ga ik je eindelijk vertellen over de Mini Dreumes Shoot. Het spande er wel om of deze dag door kon gaan. Maar uiteindelijk besloot ik dat we niet zouden smelten van een enkele druppel. Uiteindelijk was het gewoon droog gebleven die dag en ging het pas regenen na mijn laatste shoot.


Dreumesen zien de wereld anders

Wat ik zo super leuk vind aan dreumesen is dat ze echt de wereld gaan ontdekken. Alles pakken, er naar toe kruipen of lopen. Vallen en weer op staan. Om zich heen kijken. Er zijn zoveel momenten die voorbij komen om te fotograferen. Ik ben op dat moment echt helemaal in mijn element.


Swipe naar links of gebruik de pijltjes

Sporten niet meer nodig

Achteraf moest ik ook wel lachen. Want de dreumesen waren best wel actief! Kropen of liepen lekker door het zand. En voor mij was dit meteen een goede work-out. Dat scheelt weer een bezoekje aan de sportschool!


Swipe naar links of gebruik de pijltjes

Nieuwe Mini Shoot

Op dit moment staat er nog geen nieuwe Mini Shoot gepland. Maar volg mij zeker op alle mogelijke kanalen om als eerste te weten wanneer er weer een nieuwe Mini Shoot zal plaatsvinden. Er zijn ideeën voor het najaar.


#minishoot #fotoshoot #fotograaf #portretfotograaf #sittersession #sittersessie #sitterfotografie #dreumes


18 keer bekeken