Een ontspannen zwangerschapsshoot

De tijd gaat reuze snel. Zeker een zwangerschap vliegt voorbij. Een zwangerschap is een hele bijzondere periode van een nieuw leven. Niet alleen het op de wereld zetten van een nieuw leven, maar ook jullie krijgen een nieuw leven. Ongeacht of het de eerste of misschien al de derde is. Het gezin veranderd toch weer en zal weer moeten wennen. Zo'n zwangerschap is natuurlijk het begin van een nieuwe levensfase. Een hele bijzondere tijd! Dit stel boekte dan ook een zwangerschapsshoot om deze bijzondere tijd vast te laten leggen.


Een warm gezin

Voor deze kleine, waarvan het geslacht niet bekend wordt gemaakt, staat een heel fijn en warm thuis te wachten. Het kindje is méér dan welkom en daar hebben ze dan ook wel eventjes op moeten wachten. Des te meer redenen om deze zwangerschap vast te leggen.

Deze shoot was relatief vroeg, gezien min richtlijnen. Maar ze had al een prachtige buik. Daarnaast zijn het natuurlijk maar richtlijnen. Als het zo fijner is voor de zwangere, dan pas ik me daar graag op aan.Aftellen naar de bevalling

Zo'n fotoshoot vindt in de meeste gevallen plaats tussen de 30ste en 36ste week. In deze periode is de buik mooi rond en goed zichtbaar. Deze fotoshoot vond al plaats in de 28ste week. Helemaal prima, het gaat uiteindelijk ook om het comfort van de zwangere.


Zwangerschapsshoot boeken

Ben jij in verwachting van een kindje en zie je het ook wel zitten om dit bijzondere moment en het begin van een nieuwe levensfase vast te leggen? Neem dan nu contact met me op of boek direct een fotoshoot in mijn agenda!

#zwangerschap #zwanger #babyopkomst #bellyshoot #zwangerschapsfotografie #zwangerschapsshoot #fotografie #zwangerschapsfotograaf

21 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle