Een loveshoot in het centrum van Breda!

Bijgewerkt: 4 apr 2019

Dit leuke stel kwam bij mij via een leuke actie die ik had via Social Deal. Eerst was het idee om wat foto's te maken voor LinkedIn. Maar al gauw werd het eigenlijk meer een loveshoot. Super leuk, want ik hou van loveshoots!


Originele locatie

Ik heb natuurlijk in principe mijn 'vaste' locaties. Maar dit stel wilde toch wat meer steen en muren om zich heen in plaats van natuur. Dat kan natuurlijk. We besloten om het mooie centrum van Breda onveilig te maken met de camera. Dat Breda van zichzelf al fotogeniek is, dat wist ik wel. Al had ik zelf nooit zo snel er aan gedacht om daar ook te shooten. Maar dat was dus super leuk!De juiste klik

Dat dit stel een diepe band heeft, is ook wel te zien in de foto's en ik vind het fantastisch dat ik dit dan ook heb mogen vast leggen. Ze kwamen zelf ook met leuke ideeën, waardoor ook zij vrij snel ontspannen waren. Natuurlijk heeft dat ook alles te maken dat ze een klik met mij hebben en ze zich dus aan mij durven te laten zien. Daardoor kan ik echt het mooiste resultaat bereiken.Wil jij ook graag met je partner een loveshoot doen? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op om een shoot te plannen!

14 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle