Een fotoshoot voor Moederdag

Bijgewerkt: 22 mei 2020
'Wat doen we dit jaar met Moederdag?' is waarschijnlijk een standaard zin wat rond deze tijd door je hoofd spookt. Waarmee kun je dit jaar jouw moeder, oma of verzorgende verrassen? Tja, origineel blijven wordt natuurlijk met de jaren lastiger. Maar ik zal je even helpen.


Een herinnering voor altijd

Het mooiste wat een oma krijgt, is natuurlijk een foto van haar kleinkinderen en haar kinderen. Hoe leuk is het om stiekem een fotoshoot te regelen, zodat je een mooie foto kunt laten afdrukken voor oma? Ook hoef je niet te kiezen voor een simpele afdruk. Tegenwoordig heb je ontzettend veel keus!


Maar jouw mama of verzorgende maak je ook blij met een fotoshoot. Misschien juist wel een shoot van het gezin. Dit is een onbetaalbare herinnering die haar altijd bij zal blijven. Ik durf er echt om te wedden dat ze dit fantastisch zal vinden.

Elke moeder wilt graag haar kroost om zich heen, en met een foto heeft ze ze altijd bij zich.


Cadeau voor Moederdag

Maar hoe geef ik dat dan cadeau? Gelukkig ben ik goed in geheimpjes bewaren en dol op stiekem voorbereide fotoshoots. Een fotoshoot plannen voor Moederdag kan dus gewoon! Maar vind je het te spannend of ben je bang dat je zelf je mond voorbij praat? Dan kun je ook kiezen voor een leuke cadeaubon, die je op Moederdag zelf kun geven of opsturen.


Wat doe jij met Moederdag dit jaar?

#moederdagcadeau #cadeauvoormoederdag #fotoshoot #fotoshootvoormoederdag #portretfotograaf #fotograaf


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie