Een fotoshoot in de winter, hoe gaat dat?Shooten in de winter klinkt wellicht niet zo aantrekkelijk. Het is koud en soms kan het ook nog eens regenen. Toch is een fotoshoot in de winter niet onmogelijk. Sterker nog, het licht in de winter is mooier dan in de zomer, door de laagstaande zon.


Kleed je op de kou

Dat het kouder is in de wintermaanden, weten we wel. Daarom is het ook verstandig om je er op te kleden. Denk hierbij aan laagjes kleding of misschien zelfs thermokleding. Maak het je zo comfortabel mogelijk en zorg dat je geen kou vat.


Jassen aan en uit

Tijdens een fotoshoot in de koudere periode is het veel jassen aan en jassen uit. De meeste vinden met een jas aan op de foto niet zo leuk. Toch kan het heel leuk uitpakken. Je kunt natuurlijk ook foto's laten maken met zowel de jassen aan als uit. Dan heb je wat te kiezen wat je uiteindelijk het leukst vind.


Actie in de taxi

Ook zal deze fotoshoot, bij echte kou, ook wat meer actie bevatten. Als in, we gaan er een stuk sneller doorheen. Door te bewegen blijf je namelijk warm en om zo snel mogelijk deze shoot af te ronden zit jij weer snel in de warme auto terug naar huis, met natuurlijk een enorm leuke ervaring rijker.


You can stand under my umbrella

Nu heb je waarschijnlijk gelijk het liedje van Rihanna in je hoofd. Maar ik zorg er ook voor dat ik transparante paraplu's bij me heb. De kans dat er plots een klein buitje over kan komen is natuurlijk ook een stukje groter. En zelfs dat geeft leuke beelden!


Handwarmers

Een kleine tip van flip, bij Action en drogisterijen verkopen ze kleine handwarmers. Deze blijven een behoorlijke tijd warm. Stop deze in je jaszak en doe ze 'aan'. Dan heb je in elk geval niet zulke koude handen.


Lijkt je een winterse fotoshoot nou ook zo leuk? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat we alle details kunnen bespreken!