De waarde van een fotoshoot

Voor mij persoonlijk hebben foto's een (enorm) grote waarde. Misschien komt dat omdat ik fotograaf ben. Maar ik hecht heel erg veel waarde aan foto's. Vooral aan foto's die professioneel zijn gemaakt. Natuurlijk kun je met je mobiel prima foto's maken. Maar de emotie en het gevoel bij een fotoshoot is heel anders.


Even dat momentje

Voor mij is een fotoshoot net dat momentje voor jezelf, je gezin of je kindje. Iemand maakt met aandacht foto's van het meest dierbare in je leven. Dat zelfde heb ik dit ook afgelopen weekend gedaan. Ik kan prima foto's maken van mijn hondje Budgie, maar ik weet dat als ik hem op afstand wil fotograferen dat dit nog wel eens lastig kan worden. Als ik hem zou roepen omdat hij naar mij moet kijken, komt hij juist naar mij toe. Dat is dus niet zo handig.
Uit handen geven

Ik geef zo iets graag uit handen aan iemand met meer ervaring met foto's van (huis)dieren. Iemand die er is voor Budgie en om daar een prachtige foto van te maken. Een foto die straks in ons nieuwe huis zal hangen <3.

Geloof mij maar dat mijn telefoon overspoeld is met foto's van Budgie. Dat herken je vast zelf ook als je kinderen of kleinkinderen hebt. Maar hoe mooi is het dat iemand met oog en verstand van fotograferen heeft, dat voor jou kan doen.


Foto's vanuit een ander oogpunt

Ook ik doe datzelfde werk natuurlijk. Ik zie precies vanuit welke hoek ik de mooiste foto's kan maken. Wanneer het een speciale reden is, probeer ik daar meer emotie aan toe te voegen. Bijvoorbeeld bij een zwangerschapsshoot of een newbornshoot.

Boek nu een fotoshoot!

Wil je ook met aandacht foto's laten maken van jou, je gezing of bijvoorbeeld je pasgeboren baby? Waar wacht je dan nog op? Boek nu een fotoshoot!


#fotograaf #fotograaftilburg #fotograafbreda #fotograafoosterhout #fotograafdongen #fotograafgilzerijen #herinnering #fotoshoot #bijzondermoment

29 keer bekeken

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle