Day in the Life shoot in Breda

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden. Voordat we werden geacht om in quarantaine te verblijven mocht ik in Breda op bezoek bij dit leuke gezin voor een Day in the Life shoot. Het was een regenachtige dag, maar dat was niet erg, we bleven - voor het grootste deel - lekker binnen! Boekjes lezen, met duplo spelen en een dutje doen.


Wat is een Day in the Life shoot?

Een Day in the Life shoot is een hele bijzondere fotoshoot. Met deze fotoshoot maak ik een fotoreportage die je zelf namelijk nooit zou kunnen maken. Want waarschijnlijk denk je er op dat moment niet aan om je camera te pakken of in het ergste geval ben je te laat en mis je net dat moment.

Handig dus als een fotograaf dit voor jou kan doen. Het hoef niet eens een speciale gelegenheid te zijn. Zoals het in dit geval ook niet was. Maar dat kan natuurlijk wel. Denk aan bijvoorbeeld aan een dag uit je kraamtijd, een bijzondere verjaardag of een dagje uit. Genoeg momenten waarbij je zelf niet er aan denkt je camera (of telefoon, laten we eerlijk wezen) te pakken.Gezinsleven

Bij dit gezin legde ik hun gezinsleven vast. Ik kwam net na hun lunch en papa ging een boekje voorlezen. Hoewel de kleine man het even spannend vond, zorgde het boekje lezen voor voldoende afleiding, waardoor hij mij al gauw vergeten was en ik intussen in een hoekje was gekropen om alles te observeren en vast te leggen.


Toen was het tijd voor wat actie en werd de blokkendoos met duplo uit de kast getoverd. Er werd een super coole glijbaan gebouwd, en nog sneller afgebroken. Maar wat was het gezellig! Daarna met mama bellen blazen en nog heel even in de plassen stampen buiten en toen was het alweer tijd om een dutje te doen voor de kleine man.


Wil jij ook een reportage van een dag uit jouw leven? Neem dan contact met me op!


#dayinthelife #dayinthelifefotografie #fotograafbreda #fotograaftilburg

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie