AJW_1456.jpg

Foto: Aisa Joosten

Portretfotograaf Oosterhout

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."
- Matt Hardy

Je bent op zoek naar een portretfotograaf in Oosterhout (NB) maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je overweldigt door de vele keus en weet niet meer waar je naar moet kijken. Mooie foto’s maken doen ze allemaal, maar past het ook bij jou?

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer. Als fotograaf in de omgeving van Oosterhout vind ik het ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer tijdens een shoot. Want juist dan krijg je de foto’s die je graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk. Dat is namelijk wat jij graag wilt zien wanneer je terugkijkt naar de foto’s.

Ben je nu al enthousiast, maar wil je graag weten wie er achter de camera staat en of we een klik hebben of vind je het nog spannend? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Fotograaf in omgeving Oosterhout

Of je nu graag een fotoshoot buiten doet of kiest voor een fine art fotoshoot aan huis, ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt. Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. 

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Oosterhout. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Oosterhout!