AJW_1456.jpg

Foto: Aisa Joosten

Portretfotograaf Dongen

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."
- Matt Hardy

Je bent op zoek naar een portretfotograaf in Dongen maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je overweldigt door de vele keus en weet niet meer waar je naar moet kijken. Mooie foto’s maken doen ze allemaal, maar past het ook bij jou?

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer. Als fotograaf in de omgeving van Dongen vind ik het ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer tijdens een shoot. Want juist dan krijg je de foto’s die je graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk. Dat is namelijk wat jij graag wilt zien wanneer je terugkijkt naar de foto’s.

Ben je nu al enthousiast, maar vind je het nog spannend of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Portretfotograaf aan huis in Dongen

 

Graag verwelkom ik je in mijn nieuwe mobiele fotostudio. Met deze fotostudio hoef jij niet meer te reizen, maar kan ik naar jou toe komen. Ik kom graag bij je thuis om de mooiste studiofoto’s te maken.

Fotograaf in omgeving Dongen

Ik kom met mijn mobiele fotostudio naar je toe. Dat is fijn en comfortabel voor jou. Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. 

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Dongen. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Dongen!

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle