Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen is soms best lastig met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Telefoonnummer: 06-38217350

KVK: 72212454

Over Simone Haneveer Fotografie

"De kracht van de perfecte foto is voor mij de personen zo te fotograferen zoals ze zijn."

Van grootse gebeurtenissen tot de alledaagse momenten. Met foto’s bewaar je jouw mooiste herinneringen voor altijd. Ik zie het dan ook als een mooie uitdaging om deze zo perfect mogelijk vast te leggen.

Wat is er mogelijk qua fotoshoots?

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in portretten. In de breedste zin van het woord ook. Portretten vind ik ontzettend gaaf om te doen. Dit kunnen coupleshoots zijn, maar ook een sittershoot of bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot.
Wil je graag alleen een fotoshoot, met je broer, zus of beste vriend(in)? Dat kan natuurlijk ook! 

Ook kun je bij mij kiezen wat voor bewerking je wenst van je foto's. Bij mijn portfolio vind je mijn standaard bewerkingen in Portretten. Maar je kunt ook kiezen voor creatieve bewerkingen. Hier laat ik mijn creativiteit op zijn vrije beloop. Wat je daar van kun verwachten vind in mijn portfolio Creatief
Kun je niet kiezen? Je kan ook voor beide bewerkingen kiezen natuurlijk!

Als het gaat om bedrijfsportretten, zijn de bewerkingen minimaal.

Mijn favoriete locaties

Mijn fotoshoots zijn vrijwel altijd op locatie. Ik ontmoet jou of jullie graag op een mooie plek in de natuurrijke omgeving van Breda en Tilburg. Ik vind het namelijk het allermooiste om gebruik te maken van natuurlijk licht en foto’s in de natuur hebben mijn persoonlijke voorkeur.

Omdat ik houd van afwisseling heb ik meerdere locaties die ik regelmatig gebruik voor deze fotoshoots.

Natuurgebied Surae te Dorst. In dit prachtige gebied ligt onder andere een mooie plas water wat een mooie achtergrond geeft. Daarnaast kom je regelmatig Schotse Hooglanders tegen en mag je van de gebaande paden afwijken.

De Vrachelse Heide te Oosterhout. Dit gebied bestaat overwegend uit naaldbos, maar heeft in het oostelijk deel nog een goed bewaard reliëf. Daar vind je dan ook nog resten heide- en stuifzandgebied.

Cadettenkamp in Teteringen. Dit mooie stuifzandgebied is onderdeel van de Teteringse Heide. Je zou het kunnen zien als de Loonse en Drunense duinen in het klein. Een prachtige locatie voor een fotoshoot.

Oisterwijkse Bossen en Vennen. Deze locatie is sprookjesachtig te noemen met zijn prachtige vennen waar je omheen kunt wandelen. De ene ven is nog sfeervoller dan de ander en dus de ideale locatie om foto’s te maken.  

Binnenlocaties

Wil je liever binnen een fotoshoot doen? Vraag mij naar de mogelijkheden!

Mobiele fotostudio

Wanneer je liever foto's laat maken in een echte fotostudio, kom ik graag bij je aan huis met mijn mobiele fotostudio. Ook is dit een mooie uitvalsbasis voor slecht weer. Deze mobiele studio is geschikt voor max. 2 personen.

Wil je gebruik maken van een andere locatie, dat is mogelijk mits de locatie geschikt is voor een fotoshoot. Hier oordeel ik zelf over. Daarnaast komen er wel reiskosten bij vanaf 20 km. (á €0,19 per kilometer).

Het weer 

Het komt wel eens voor dat het weer roet in het eten gooit. Met mijn 'goed-weer-garantie' hoef je je niet druk te maken om het weer. Ik houd zelf nauwlettend in de gaten wat het weer doet. En wordt er alsnog slecht weer voorspeld verplaatsen we je fotoshoot naar een nieuw geschikt moment. Je bent altijd verzekerd van een shoot.

Na de fotoshoot

Zodra ik thuis kom zet ik meteen de foto’s op mijn computer en ga ik ze bekijken. Tijdens de fotoshoot zelf kan ik op het schermpje van mijn camera wel al het een en ander zien. Maar op de computer is het toch beter te zien.

Ik ga snel aan de slag met het bewerken van de foto’s. Per fotoshoot kies ik ook een aantal foto’s uit welke in zwart-wit ontzettend mooi zijn. Het kan daardoor dus ook voorkomen dat je van één foto twee versies ontvangt.

Binnen 14 dagen ontvang je de url van een persoonlijke pagina op mijn website. Deze is beveiligd met een wachtwoord. Hier kun je preview van de fotoshoot op je gemak bekijken en de foto’s uitkiezen die jij het mooist vindt. Na ontvangst van betaling kun je je foto's downloaden via je persoonlijke pagina.