Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen is soms best lastig met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Telefoonnummer: 06-38217350

KVK: 72212454

Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Haneveer en fotografie is bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader had last van het fotografen-syndroom: de camera zat aan zijn hand vast gekleefd. Overal ging dat ding mee naartoe. Als klein meisje wilde ik dat natuurlijk ook en sinds die tijd is het zo gegroeid dat ook ik inmiddels het fotografen-syndroom van hem heb overgenomen.

Hoe weet ik waar ik het over heb?

Door mijn liefde voor fotografie en het feit dat ik door mijn fibromyalgie niet naar een reguliere school kon besloot ik om een basis opleiding fotografie te volgen. Dit deed ik bij FotoVakschool in Boxtel. Deze school staat goed aangeschreven en bood mij een programma aan die ik ook met mijn weke-delen reuma kon volgen.

Uiteindelijk leer je wel door te doen, maar het is altijd fijn om een basis te hebben. Weten hoe je bepaalde instellingen zo neerzet dat de foto er op zijn mooist uit komt. Naast het technische gedeelte van fotograferen heb ik vooral ook goed geluisterd en gekeken naar wat de wensen zijn van anderen. Deze wensen sluiten enorm aan bij wat ik zelf belangrijk vind. En dat zijn natuurlijke foto’s waarbij wordt weergegeven wie jij echt bent. Daar ben ik me zelf ook op gaan richten.

Waarom ik doe wat ik doe

Herinneringen vastleggen door middel van fotografie is ontzettend van belang. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het koesteren van mooie momenten is door mijn fibromyalgie. Jarenlang heb ik daardoor van bed naar bank geleefd en kon ik vrijwel niets. Tijdens goede momenten genoot ik daardoor des te meer. Niet voor niets dat ik zelf voor veel momenten de camera pak om het vast te leggen. Want eigenlijk is elke dag bijzonder.

Waarom is dit belangrijk voor jou?

Omdat ik de waarde in zie van bijzondere momenten maar ook momenten van alledag weet ik hoe belangrijk het is voor jou dat er mooie foto’s komen. Foto’s die laten zien wie jij bent op dat specifieke moment. Ik ben dan ook pas tevreden over een foto wanneer ik dat heb kunnen vastleggen.

Mobiele fotostudio

Graag verwelkom ik je in mijn nieuwe mobiele fotostudio. Met deze fotostudio hoef jij niet meer te reizen, maar kan ik naar jou toe komen. Ik kom graag bij je thuis of op kantoor om de mooiste foto’s te maken.

Het voordeel van een fotoshoot in een fotostudio is dat je natuurlijk geen risico loopt met het weer. Je fotoshoot kan altijd doorgaan!

 

Heb je niet genoeg ruimte in huis? Ook dat is geen probleem. Met een meerprijs kun je ook naar mij toe komen om in de fotostudio te shooten.

Werkwijze

Wanneer je een fotoshoot hebt geboekt, neem ik telefonisch contact met je op om even kennis te maken en jullie wensen door te spreken. Bij zakelijke fotoshoots hebben we vooraf uitgebreid contact om zo jouw verhaal achter jou en je bedrijf goed in beeld te brengen.

Wanneer je een fotoshoot hebt geboekt krijg je van mij automatisch een mailtje ter bevestiging van je afspraak en je ontvangt een factuur voor een aanbetaling van €50. Het is leuk om je voor te bereiden op een fotoshoot. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest.

 

Wanneer de dag is aangebroken zie ik je graag bij jou thuis of op kantoor. Ik ben dan ruim op tijd, zodat ik mijn studio even kan opbouwen. Ik probeer altijd 10-15 minuten eerder aanwezig te zijn. Als we er allemaal zijn kan de fotoshoot beginnen! Tussentijds laat ik je natuurlijk ook even zien wat ik allemaal heb gemaakt. Ook heb je zelf de mogelijkheid om met leuke ideeën te komen. Maak gerust een moodboard aan op Pinterest bijvoorbeeld!

 

Als de fotoshoot er op zit, ga ik weer naar huis en ben jij al super nieuwsgierig. Hoe zal het resultaat zijn? Daarom ga ik dan ook zo snel mogelijk voor jullie aan de slag. Ik maak een mooie selectie van de beste foto’s en deze zal ik voor je bewerken. Binnen 2 weken ontvang je een mailtje van mij met je inloggegevens naar je online album. In dit album kun je dan zelf je favoriete foto’s uitkiezen.

Jullie keuze geef je door per mail. Daarna ontvang je van mij een mail met de factuur. Wanneer deze is voldaan, ontvang je je foto’s via WeTransfer in je mail of wanneer je voor afdrukken kiest, zal ik deze naar de drukker sturen.

Gevolgde opleidingen, cursussen & workshops

2019 - Cursus Portretfotografie (Zoom.nl)

2008 - Opleiding Basis fotografie (Fotovakschool, Boxtel)