SHF-1004-min_edited.jpg

Over Simone

Hoi! Ik ben Simone, 33 jaar oud en ik woon samen met mijn man, hond, hamster en 2 parkietjes in Dongen. Mijn liefde voor fotografie zit in mijn genen. Zowel mijn opa als mijn vader ken ik niet zonder camera. Dat werkt aanstekelijk en natuurlijk wilde ik ook wel eens met een ‘grote mensen camera’ fotograferen. Meteen was toen het hek van de dam.

Op mijn 19e begon ik bij de Fotovakschool in Boxtel aan de opleiding Basis Fotografie. Toch had ik na die opleiding niet meteen de moed om mijn eigen bedrijf als fotograaf te starten. Dit gebeurde pas in 2018. 

Soms ben ik een beetje gek en maak ik wat grapjes. Zo krijg je naast geposeerde, ook leuke spontane foto's. Ik zorg ervoor om jullie achter te laten met een goed en fijn gevoel. Weet je niet hoe je moet poseren? Ik kan me goed voorstellen dat je dit niet alle dagen doet, maar ik help je daar graag mee. Samen gaan we voor een super tof resultaat!

Mijn werkwijze

Voor elke fotoshoot neem ik altijd telefonisch contact met je op. Ik vind het fijn om van te voren even te horen wat je wensen zijn en of ik ergens rekening mee moet houden. Daarnaast is het dan ook van belang dat voor mij duidelijk is waar je graag de fotoshoot zou willen. Ook vertel ik even wat over mezelf en mijn werkwijze. Zo leer jij mij alvast een beetje kennen. Dan is de fotoshoot stukje minder spannend

De dag breekt aan waarop je je fotoshoot hebt geboekt. Ik heb er altijd ontzettend veel zin in. We maken even een kort praatje, zodat je je snel op je gemak zult voelen. Daarna gaan we aan de slag met de fotoshoot. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Weet je niet goed hoe je moet staan? Ik help je natuurlijk met verschillende poses. Ook mag je, als je ideeën hebt, je eigen idee voorstellen. Ik kan dan ter plekke bepalen of dit idee uitvoerbaar is.

 

Na de fotoshoot zet ik meteen jullie foto's op mijn harde schijf, zodat ze veilig zijn opgeborgen. En ga ik snel aan de slag met het bewerken van jullie foto's. De foto's bewerk ik richting een warme moody stijl of in zwart-wit. 

Wanneer ik klaar ben zal je, binnen ongeveer 7 werkdagen, een mailtje van mij krijgen dat je je foto's mag gaan uitzoeken. Ik vind het belangrijk dat je zelf de keus kunt maken welke foto's je wilt ontvangen. Ook krijg je toegang tot een omgeving om meteen en super snel afdrukken te bestellen.
Zodra ik jouw keuze van je digitale foto's heb ontvangen, zet ik deze op een USB-stick en stuur ik deze in een leuke verpakking naar je op.

Gevolgde opleidingen, cursussen & workshops

2019 - Cursus Portretfotografie (Zoom.nl)

2008 - Opleiding Basis fotografie (Fotovakschool, Boxtel)

Ik zie je graag binnenkort voor mijn lens!

SHF-1005.jpg

"Ik neem voor jou de tijd, het resultaat is voor mij het belangrijkste."