Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen kan best lastig zijn met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Of bel naar: 06-38217350

Abonneer!

Over mij

Hi! De persoon hiernaast, dat ben ik. Ik ben Simone, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn man, hond, hamster en 2 parkietjes in Dongen. Mijn liefde voor fotografie zit in mijn genen. Zowel mijn opa als mijn vader ken ik niet zonder camera. Dat werkt aanstekelijk en natuurlijk wilde ik ook wel eens met een ‘grote mensen camera’ fotograferen. Meteen was toen het hek van de dam.

 

Op mijn 19e begon ik bij de Fotovakschool in Boxtel aan de opleiding Basis Fotografie. Toch had ik na die opleiding niet meteen de moed om mijn eigen bedrijf als fotograaf te starten. Dit gebeurde pas in 2018. Desalniettemin, ik ben er!

 

Met name richt ik mij op portretfotografie. Dat is nog steeds een breed begrip. Mijn hart gaat vooral sneller kloppen van portretten van vrouwen, zwangere vrouwen, kinderen, mensen met een mooie band samen. 

Dat laatste klinkt wellicht wat vaag. Wat bedoel ik nou met ‘mensen met een mooie band’? Ik bedoel dan bijvoorbeeld jou en je partner, je kinderen, jij samen met een andere dierbare. Graag leg ik jullie bijzondere band vast als herinnering voor altijd.

 

Daarnaast ben ik dé portretfotograaf in omgeving Breda en Tilburg die met haar mobiele fotostudio bij jou aan huis komt (In mijn mobiele studio maak ik gebruik van de volgende kleuren achtergronden: zwart, grijs-groen en aubergine). Door gebruik te maken van jouw vertrouwde omgeving zal jij je sneller op je gemak voelen.

 

Ben je benieuwd wat anderen over mij zeggen? Deze ervaringen kun je hier lezen.

 

Ik zie je graag binnenkort voor mijn lens!

Gevolgde opleidingen, cursussen & workshops

2019 - Cursus Portretfotografie (Zoom.nl)

2008 - Opleiding Basis fotografie (Fotovakschool, Boxtel)