Mini Foto Sessies

Op 14 februari 2021 hou ik weer een dag met mini foto sessies in het thema 'Valentijnsdag'. Samen kun je met de liefde van je leven jullie liefde voor elkaar laten vastleggen op de gevoelige plaat.
 

De mini foto sessies duren 15 minuten. Je krijgt hiervoor toegang tot je persoonlijke online omgeving waar je zelf 3 foto's mag uitkiezen. Wil je meer foto's of foto's laten afdrukken? Dat kan natuurlijk ook!

De locatie voor deze mini foto sessies is de Vrachelse Heide in Den Hout. Wanneer je je mini foto sessie hebt geboekt, krijg je een mail met de exacte locatie via Google Maps. 

Beschikbare tijden:

10:00 - 10:15

10:30 - 10:45

11:00 - 11:15

11:30 - 11:45

De investering voor deze leuke herinnering is maar 49 euro! Je kunt ook 2 blokken van een kwartier reserveren. Je krijgt dan het dubbele aantal foto's naar keuze (6 ipv 3) voor slechts 89 euro.

Wil je op de hoogte blijven van de mini foto sessies? Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglist, zodat je als eerste op de hoogte blijft.

Laten we even kennis maken!

Vind je het spannend om een fotograaf in te huren, wil je graag weten wie er achter de camera staat en of we een klik hebben samen? 
Dat vind ik ook heel belangrijk. Vraag daarom nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

*Wanneer je een fotoshoot boekt, mag ik automatisch de foto's van jullie fotoshoot gebruiken voor portfolio en social media. Wil je dit niet? Laat mij dit dan bij de reservering schriftelijk weten.