Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen is soms best lastig met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Of bel naar: 06-38217350

Abonneer!

LinkedIn Mini Shoot

Een goede profielfoto is een belangrijk beeld voor de uitstraling van jou en je LinkedIn profiel. Met de LinkedIn Mini Shoot kun je echt laten zien wie je bent. Tegenwoordig is het dan ook niet meer van deze tijd om geen profielfoto op LinkedIn te hebben. Een goede profielfoto is ook een vorm van communicatie.

Werkwijze LinkedIn Mini Shoot

In de regio Breda en Tilburg kom ik graag bij jou op je werk mooie portretten schieten. Ik vind het belangrijk dat je jezelf bent op de foto. Indien je een eigen bedrijf hebt, kan het belangrijk zijn dat de klant kan zien waar je werkzaam bent. Jouw bedrijf zou het decor kunnen zijn.
Wanneer ik bij jou ben stal ik mijn apparatuur uit. Ik hoor graag van je wat je doet en wanneer je een bedrijf hebt hoor ik graag hoe jij te werk gaat en wie je klanten zijn. Dit is belangrijk voor mij om van jouw een goede profielfoto voor LinkedIn te maken. Met een ontspannen sfeer is het daarna tijd om de foto's te gaan maken. 

Foto's op andere locaties

In het kader dat je je eigen bedrijf hebt of voor een baas werkt, kan het zo zijn dat je graag foto's wilt elders in de omgeving. Ik werk altijd op locatie, dus hierin ben ik ook heel flexibel.
Wanneer je kiest voor een andere locatie dan je werkplek, gaan we op zoek naar een locatie wat past bij jou en jouw bedrijf of werk.

Mobiele fotostudio

Ga je liever voor een effen achtergrond? Dat is ook zeker mogelijk bij mij. Ik kom graag met mijn mobiele fotostudio bij je langs!

Inhoud LinkedIn Mini Shoot

- Fotoshoot duurt ongeveer 15 min.

- 2 minimaal bewerkte foto's naar keuze

- Mobiele studio mogelijk (vermelden bij reservering)

- Binnen 20 km. vanaf Rijen geen reiskosten á €0,19 p/km

Investering: €85