SHF-1004-5.jpg

Herinneringen

Herinneringen maken we allemaal. De ene blijft hangen in ons hoofd of in ons hart. Sommige leggen we graag op een bepaalde manier vast. 

Een herinnering vastleggen kan ook door middel van fotografie tijdens een fotoshoot. Dit kan tijdens een bijzonder of emotioneel moment zijn, maar we kunnen ook een mooi moment creëren. 

Herinneringen sparen

Herinneringen sparen is het mooiste wat er is. Maar vaak zijn herinneringen niet tastbaar. Door middel van een fotoalbum of afdrukken maak je zo'n herinnering weer tastbaar. 

Het wordt gezien als iets vanzelfsprekends, maar vaak is het niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Start nu met het maken van herinneringen. En maak je herinneringen tastbaar.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Voor elke herinnering die ik mag vastleggen, bespreken we eerst jullie wensen in een zoom-call. Deze zoom-call is gratis en vrijblijvend en kun je hier aanvragen.

Ik probeer aan de hand van de informatie die ik van je krijg bij de zoom-call voor jullie een geschikte locatie (indien nodig) te vinden, we zoeken naar een passende datum voor dit bijzondere moment. En ik informeer je graag naar de mogelijkheden om jullie herinnering tastbaar te maken.

Er zijn vele manieren om je herinnering tastbaar te maken. Dat kan in een fotoalbum, maar fotoafdrukken of wanddecoratie is ook mogelijk. 

Wil jij je herinnering graag laten vastleggen? Neem dan contact met mij op!

Bekijk hier de prijs