Gezinsfotografie

Het gezin, de plek waar je je thuis voel. De rode draad in je leven. De basis waar je altijd weer bij terug komt. Niks is zo belangrijk dan je gezin. 
Maak mooie herinneringen samen, ik zal ze voor je vastleggen zodat je ze voor eeuwig kunt terug zien.

Outdoor of andere locaties

Voor een leuke gezinsshoot kunnen we gezellig op pad gaan. Er zijn enorm veel mooie plekjes voor een portretshoot met het gezin. Denk aan natuurgebieden, maar vergeet ook zeker een mooi oud centrum niet. Misschien hebben jullie wel een plekje wat speciaal voor jullie is?

Day in the Life

Hoe ziet jouw dag met je gezin eruit? Hebben jullie leuke dingen geplant? Ik leg graag jullie dag(deel) vast, zodat deze mooie dag niet vergeten word. Zo'n fotoshoot wordt in de volksmond een Day in the Life genoemd. Als fotograaf volg ik jullie dag, hierbij hoef je niet te poseren. Sterker nog, je zal niet merken dat ik er ben.

Mag ik jouw mooie gezin vastleggen?

Mijn Werkwijze

Wanneer je een aanvraag doet om een fotoshoot te boeken, zal ik altijd even telefonisch contact met je opnemen. Ik vind het fijn om even kennis met je te kunnen maken en je wensen te horen. Daarna kunnen we een datum prikken voor jullie gekozen fotoshoot.

Nu staat jullie fotoshoot gepland en kunnen jullie fijn aftellen naar dit bijzondere moment. Om jezelf voor te bereiden kun je, als je dat leuk vind, op Pinterest wat ideeën op gaan doen. Dit geldt overigens niet voor een Day in the Life shoot, want dan volg ik natuurlijk een deel van jullie dag.


Na de fotoshoot kun je binnen +/- 7 werkdagen je foto’s bekijken op jouw afgeschermde online omgeving (tenzij anders vermeld bij de tarieven). Afhankelijk van jouw gekozen pakket mag je nu het aantal foto’s gaan uitkiezen.
Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je foto’s af te laten drukken. In dezelfde mail zal een link staan waar je je foto’s ook kunt bestellen. Van een afdruk tot wanddecoratie. Je foto’s zullen hier 6 maanden op beschikbaar zijn. Daarna wordt het album automatisch verwijderd.

Laten we even kennis maken!

Vind je het spannend om een fotograaf in te huren, wil je graag weten wie er achter de camera staat en of we een klik hebben samen? 
Dat vind ik ook heel belangrijk. Vraag daarom nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

KVK: 72212454

BTW: NL001143471B49

© Copyright 2021 Simone Haneveer Fotografie