AJW_1352.jpg

Foto: Aisa Joosten

Fotograaf Tilburg

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”
- Aaron Siskind

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer, fotograaf in de omgeving van Tilburg. Het is mijn missie om de tijd even stil te laten staan tijdens een fotoshoot. De wereld draait alleen nog om jou, om jullie, in het moment. Jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer rondom het maken van foto’s vind ik dan ook ontzettend belangrijk. Juist op die manier krijg je de foto’s die jij graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk.
Het maken van een foto is meer dan alleen het vastleggen van een moment. Een goede foto geeft de sfeer, de liefde en de blijdschap weer die de mensen op de foto voelen.

De fotoshoots kunnen zowel in mijn mobiele fotostudio als in de mooie natuur plaats vinden.

 

Word je al enthousiast? Of wil je graag mij nog wat beter leren kennen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan!

Mobiele fotstudio in de buurt van Tilburg

Graag verwelkom ik je in mijn nieuwe mobiele fotostudio. Met deze fotostudio hoef jij niet meer te reizen, maar kan ik naar jou toe komen. Ik kom graag bij je thuis of op kantoor om de mooiste foto’s te maken.

Heb je niet genoeg ruimte in huis? Ook dat is geen probleem. Met een meerprijs kun je ook naar mij toe komen om in de fotostudio te shooten.

Fotograaf in omgeving Tilburg

Ik kom met mijn mobiele fotostudio naar je toe. Dat is fijn en comfortabel voor jou. Het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. 

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Tilburg. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Tilburg!

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle