AJW_1352.jpg

Foto: Aisa Joosten

Fotograaf Dongen

Je bent op zoek naar een fotograaf in Dongen maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je overweldigt door de vele keus en weet niet meer waar je naar moet kijken. Mooie foto’s maken doen ze allemaal, maar past het ook bij jou?

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer. Als fotograaf in de omgeving van Dongen vind ik het ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer tijdens een shoot. Want juist dan krijg je de foto’s die je graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk. Dat is namelijk wat jij graag wilt zien wanneer je terugkijkt naar de foto’s.

Met mijn fotoshoots kan ik zowel bij je aan huis komen met mobiele fotostudio of we kiezen voor een mooie plek in de natuur.

Ben je nu al helemaal enthousiast? Of vind je het nog spannend en wil je mij graag beter leren kennen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Mobiele fotostudio in de buurt van Dongen

Graag verwelkom ik je in mijn nieuwe mobiele fotostudio. Met deze fotostudio hoef jij niet meer te reizen, maar kan ik naar jou toe komen. Ik kom graag bij je thuis om de mooiste foto’s te maken in mijn mobiele fotostudio.

Fotograaf in omgeving Dongen

Er zijn een aantal prachtige natuurrijke locaties in de omgeving van Dongen waar ik graag fotografeer, naast mijn mobiele fotostudio. Want het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. 

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Breda. Of neem direct contact met me op.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Dongen. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Dongen!

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle