AJW_1352.jpg

Foto: Aisa Joosten

Fotograaf Breda

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."
- Matt Hardy

Je bent op zoek naar een fotograaf in Breda maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je overweldigt door de vele keus en weet niet meer waar je naar moet kijken. Mooie foto’s maken doen ze allemaal, maar past het ook bij jou?

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer. Als fotograaf in de omgeving van Breda vind ik het ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer tijdens een shoot. Want juist dan krijg je de foto’s die je graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk. Dat is namelijk wat jij graag wilt zien wanneer je terugkijkt naar de foto’s.

Ik verzorg zowel fotoshoots in mijn mobiele fotostudio als foto's in de mooie natuur of op locatie.

 

Ben je nu al enthousiast, maar wil je mij eerst even beter leren kennen of vind je het nog spannend? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakinsgesprek aan.

Mobiele fotstudio in de buurt van Breda

 

Graag verwelkom ik je in mijn nieuwe mobiele fotostudio. Met deze fotostudio hoef jij niet meer te reizen, maar kan ik naar jou toe komen. Ik kom graag bij je thuis of op kantoor om de mooiste foto’s te maken.

 

Heb je niet genoeg ruimte in huis? Ook dat is geen probleem. Met een meerprijs kun je ook naar mij toe komen om in de fotostudio te shooten.

Fotograaf in omgeving Breda

Er zijn een aantal prachtige natuurrijke locaties in de omgeving van Breda waar ik graag fotografeer, naast mijn mobiele fotostudio. Want het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. 

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Breda. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Breda!

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle