FAQ

Voor de fotoshoot

Hoe bereid ik me voor op de fotoshoot?


Als je je goed wilt voorbereiden op een fotoshoot kun je het beste zorgen dat je kleding aan doet waarin jij je lekker voelt. Neem hiervoor ruim de tijd, haasten is zelden goed. Daarnaast kun je op Pinterest of Instagram zelf ook wat inspiratie op doen, wat je leuk vind. Je hebt namelijk altijd de mogelijkheid om zelf met ideeën te komen.
Moet ik een aanbetaling doen?


Ja, wanneer je een fotoshoot boekt krijg je een factuur voor een aanbetaling van 50 euro. Als deze aanbetaling voor de fotoshoot niet is voldaan, ben ik gemachtigd de fotoshoot te annuleren.
Moet ik de fotoshoot vooraf al betalen?


Nee, je betaalt alleen een aanbetaling vooraf. Kort na de fotoshoot ontvang je de factuur met het restbedrag.
Wat moet ik doen als ik niet wil dat mijn foto's worden geplaatst op internet?


Wanneer je absoluut niet wilt dat jouw foto's worden gedeeld op internet (denk aan de website en social media), dan moet je dit schriftelijk voorafgaand de fotoshoot melden.
Help, mijn kind is verlegen!


Maak je absoluut geen zorgen. Ik neem ruim de tijd. Weet je dat je kindje wat verlegen kan zijn, laat mij dit dan tijdig weten. Dan spreken we wat eerder af, zodat je kindje de tijd heeft om aan mij te wennen.
Hoe kan ik een fotoshoot boeken?


Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken. Je kunt een fotoshoot boeken via het contactformulier, maar je mag me ook bellen op 06-38217350. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt, is het fijn als we die wensen van te voren even kunnen afstemmen.

Tijdens de fotoshoot

Hoe lang duurt een fotoshoot?


Ik heb fotoshoots vanaf 60 minuten tot 1,5 uur beschikbaar. Nu is niemand hetzelfde en niet iedereen voelt zich even snel op zijn gemak. Daarom neem ik altijd voor iedereen de tijd. Het resultaat en dat jij je prettig voelt staat bij mij voor op!
We hebben een buitenshoot maar er is slecht weer voorspelt, wat nu?


Het is altijd weer afwachten wat het weer in Nederland doet. In principe laat ik 24 uur voor de fotoshoot weten wanneer de fotoshoot NIET door kan gaan. Wanneer je niks hoort, zijn de weersverwachtingen prima en kun je er vanuit gaan dat het toch door gaat. Je kunt een fotoshoot niet annuleren of zelf vroegtijdig verplaatsen i.v.m. het weer.

Na de fotoshoot

Hoe kan ik mijn foto's downloaden?


Wanneer je je inloggegevens hebt gekregen, kun je de foto's in je online album zelf bekijken. Om de foto's te bestellen geef je de nummers door die op de foto's zichtbaar worden wanneer je met je cursor er op gaat staan.
Hoe lang heb ik de tijd om mijn foto's te downloaden?


Je heb 14 dagen de tijd om je keuze door te geven.
Welke mogelijkheden zijn er om foto's af te drukken?


Jazeker, de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Zo kun je kiezen uit normale afdrukken in allerlei formaten (van klein naar groot en op 3 verschillende soorten papier), canvas, hout, aluminium, plexiglas en memory blox. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op.

Overige vragen

In welke regio is Simone Haneveer Fotografie werkzaam?


Simone Haneveer Fotografie werkt in de omgeving van Tilburg en Breda.
Beschikt Simone Haneveer Fotografie over een fotostudio?


Ja, Simone heeft een mobiele fotostudio waarmee ze bij je langs komt aan huis of kantoor.
Wat is de betalingstermijn die Simone Haneveer Fotografie hanteert?


De betalingstermijn voor alle toegestuurde facturen (met uitzondering van de aanbetaling) is 14 dagen.
Hoe kan ik met Simone in contact komen?


Je kunt mij bereiken via het contactformulier of per telefoon: 06-38217350.
Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?


De Algemene Voorwaarden vind je hier. Lees deze altijd even goed door. Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt, ga je namelijk automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Kunnen we ook een fotoshoot voor buiten boeken?


Ja dit kan zeker. Vraag gerust naar de mogelijkheden.