Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen is soms best lastig met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Of bel naar: 06-38217350

Abonneer!

Content Fotoshoot

Content, overal komt het voor. In je mail, op je website en op social media. Content is alles wat je ziet en leest. Een eerste goede indruk is dan ook belangrijk. 

Niet alleen de tekst is van grote waarde, ook de juiste foto's zijn zeker zo waardevol.

Werkwijze Content Fotoshoot

In de regio Breda en Tilburg kom ik graag bij jou op je werk foto's maken voor al jouw content. Maar voor we dat gaan doen, kom ik eerst even met je sparren tijdens een sparringsgesprek. Hierin gaan we kijken welke beelden je nodig hebt om je verhaal tot leven te brengen.

Daarna volgt al snel de fotoshoot. Doordat we van te voren al hebben besproken wat belangrijk is voor jou en je bedrijf, kunnen we hier meteen mee aan de slag! Tijdens de fotoshoot is het ook mogelijk om van kleding te veranderen.

Na de fotoshoot heb ik natuurlijk even de tijd nodig om een goede voorselectie voor je te maken en de foto's licht te bewerken. Wanneer dit klaar is kun je zelf online je favoriete foto's uitkiezen die je wilt ontvangen. De foto's ontvang je ook in social media formaat. Je hoeft je foto's dus niet achteraf nog te verkleinen. Lekker makkelijk!