Kennis maken

Een goede fotograaf uit kiezen kan best lastig zijn met het grote aanbod. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zo dat we elkaar leren kennen. Het is geheel vrijblijvend!

Volg mij op social media

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Contact

Stuur mij een e-mail

Of bel naar: 06-38217350

Abonneer!

Zakelijk Portret

Een zakelijk portret is een belangrijk beeld voor de uitstraling van jou en je bedrijf. Met mijn zakelijke portretten vertel je echt het verhaal achter jou en jouw bedrijf. Een zakelijk portret is dan ook een vorm van communicatie. Daarom is het dan ook erg belangrijk dat de juiste uitstraling word gewaarborgd.

Werkwijze zakelijke portretten

In de regio Breda en Tilburg kom ik graag bij jou op je werk mooie portretten schieten. Ik vind het belangrijk dat de klant kan zien waar je werkzaam bent. Jouw bedrijf is dus gelijk het decor.
Wanneer ik bij jou ben stal ik mijn apparatuur uit. Ik hoor graag van je hoe jij te werk gaat en wie je klanten zijn. Dit is belangrijk voor mij om van jouw een goed bedrijfsportret te maken. Met een ontspannen sfeer is het daarna tijd om de foto's te gaan maken. 

Foto's op andere locaties

Natuurlijk kan het zo zijn dat je graag foto's wilt elders in de omgeving. Misschien omdat je vanuit huis werkt en niet echt een kantoor hebt, en het niet fijn vind om foto's vanuit je werkplek thuis te maken. Ik werk altijd op locatie, dus hierin ben ik ook heel flexibel.
Wanneer je kiest voor een andere locatie dan je werkplek, gaan we op zoek naar een locatie wat past bij jou en jouw bedrijf.

Mobiele fotostudio

Ga je liever voor een effen achtergrond? Dat is ook zeker mogelijk bij mij. Ik kom graag met mijn mobiele fotostudio bij je langs!

De kracht van het zakelijk portret

Het juiste portret voor je bedrijf is in mijn ogen dat je uitstraalt wie je bent en wat je doet. Dit is namelijk een onderdeel van jouw visitekaartje. Dit kun je dan goed gebruiken op je website en/of sociale media uitingen.
Omdat je je foto's voor verschillende media moet kunnen gebruiken zorg ik voor voldoende keus. Je kunt namelijk zelf je foto's uitkiezen op een persoonlijke afgeschermde omgeving op mijn website.