2-in1 portret

Op wie lijk jij het meest? Met een 2-in-1 portret kun je op een bijzondere manier ontdekken op wie jij het meest lijkt. Misschien lijk je wel meer op je vader of juist op je moeder. 

Het leuke van deze fotoshoot is dat je het zelf vaak niet ziet, tot je het resultaat van de foto ziet.

Met wie durf jij dit aan?

Mobiele fotostudio

Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag bij jou aan huis om de mooiste portretten te fotograferen, in de buurt van Breda en Tilburg. Ik neem alles mee wat ik nodig heb voor een volwaardige fotostudio. Je hoeft niet gauw bang te zijn dat jouw woonkamer te klein is, ik ben creatief ingesteld en daarnaast houd ik van een uitdaging! Mocht je twijfelen over je ruimte, neem dan contact met mij op, ik heb altijd nog passende oplossingen klaar liggen.

*deze fotoshoot kan alleen met mijn mobiele fotostudio worden afgenomen.

Mijn Werkwijze

Wanneer je een aanvraag doet om een fotoshoot te boeken, zal ik altijd even telefonisch contact met je opnemen. Ik vind het fijn om even kennis met je te kunnen maken en je wensen te horen. Daarna kunnen we een datum prikken voor jullie gekozen fotoshoot.

 

Nu staat jullie fotoshoot gepland en kunnen jullie fijn aftellen naar dit bijzondere moment. Om jezelf voor te bereiden kun je, als je dat leuk vind, op Pinterest wat ideeën op gaan doen. Dit geldt overigens niet voor een Day in the Life shoot, want dan volg ik natuurlijk een deel van jullie dag.


Na de fotoshoot kun je binnen +/- 7 werkdagen je foto’s bekijken op jouw afgeschermde online omgeving (tenzij anders vermeld bij de tarieven). Afhankelijk van jouw gekozen pakket mag je nu het aantal foto’s gaan uitkiezen.
Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je foto’s af te laten drukken. In dezelfde mail zal een link staan waar je je foto’s ook kunt bestellen. Van een afdruk tot wanddecoratie. Je foto’s zullen hier 6 maanden op beschikbaar zijn. Daarna wordt het album automatisch verwijderd.

Tarieven

Pakket 2-in-1 portret

Inclusief:

  • Voor 2 personen.

  • Toegang tot je eigen online omgeving.

  • Één 2-in-1 portret en 2 originele foto's. 

Exclusief:

  • Reiskosten á €0,19 vanaf 20 km. van Dongen.

  • Zwarte kleding (bij voorkeur een eenvoudig t-shirt).

  • Afdrukken.

179 euro

*Wanneer je een fotoshoot boekt, mag ik automatisch de foto's van jullie fotoshoot gebruiken voor portfolio en social media. Wil je dit niet? Laat mij dit dan bij de reservering schriftelijk weten.